okej då, jag hatar dej bara i vissa stunder.

hejsanhoppsan :) jobbig skoldag idag då! :O jag tkr verkligen inte om torsdagar.. fick sån huvudvärk som vanligt på tyskan idag, asså varför just tyskan? jämt när jag har tyska så får jag huvudvärk. jag tkr verkligen inte om tyska.
efter skolan idag så for jag in till birsta en snabbis med ellen, jag köpte leggings och vi åt på donken :)<3 nä allvarligt talat, jag måste sluta upp med mitt mc'donalds beroende för snart är det sol och bad, då vill man inte ha en bullmage :O
sedan så for vi hem då, och snart ska jag föölja med och kolla på ellens match.

baaaajjj

BAJSRUBRIK

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅAAAAAAAAAAAAH DU ÄR SÅ CP I HUVUDET JAG HATAR NÄR DU GÖR SÅHÄR MOT MEJ


GLAD DAG

nu har jag blivit glad utav en väldigt speciell sak! :D =D :D =D :D =D hihi , oc hdet tänker jag inte säga här :) ååhhh.

dagen har bara rullat på som vanligt, hade engelska på morgonen och tittade på den där äckliga filmen. ;) sen så var det bild, där gjorde jag en teckning till linda. det var en sol i himlen, och på solen stog lindas namn "inristat" :) hiiiiihiiii.
efter det biologi, HELT ONÖDIG LEKTION! jag , madde, johanna och madicken var helt klar med det vi skulle göra, så det fanns ingenting att gö. och inte fick vi gå heller, så jag satt med maddes nya mobil och lyssna på musik och spelade spel hela lektionen. kuuuuligt. efter biologin var det lunch, det var goooottttt! stuvade makaroner och korv <3
sen matte, och sist men inte minst bild. var där med ellen och jag gjorde en jättestor teckning där det stog ellenor dahlström , åsså hade jag ritat "#4" och en fotboll och lite mer.
sedan så var dagen slut :) egentligen skulle jag ha farit till birsta nu med ellen men hon kunde inte för hon skulle på sin bajsfotbollsträning. blää. men jag kanske ska följa med mamma in ändå för hon skulle köpa ett par skor :)
nu ska ja logga ut från publishme.se ..

godmorgon.

nu måste jag skynda mej så jag inte missar bussen :O det är ju skola.. smsa hela dagen :)

hoppas aldrig på för mycket, då blir det bara fel.

skynda skynda skynda!
haha jag ska ta det här lite snabbt för jag orkar inte sitta vid datorn.

min helg har sett ut såhär:

FREDAG: badhuset kl. 20.00-23.00 med linda. det var jättekul fast jag trodde det inte skulle bli det :) vi spelade nå basket i vatten typ, och en massa annat :)

LÖRDAG:
for på birsta med mamma, träffade ellen, moster, emanuel, jeff och louis där. gick till donken sen så gick ellen och jag å köpte nya skor :) likadana dessutom. jag och mamma for hem, sen så packade jag och valde kläder till polar och gick hem till dahlströms med lizzy. pappa och mamma skulle på konserten i stan, så lizzy fick följa med dit bort för att hon inte skulle behöva vara ensam så länge. också åt jag middag där :) sedan var jag tvungen att gå hem med lizzy, och vänta på karro. när karro och skjutsen (moster, ellen och emanuel) hade kommit så for vi in till polar, jag karro och ellen asså. där träffade vi dom andra som vi skulle gå med också rullade kvällen på :) jag och ellen for hem till henne klockan ett och jag sov där.

SÖNDAG: ellen väckte med på ett torterande vis som jag torterades av hela morgonen och p.g.a det så har jag haft ont i huvve största delen av dan. gick hem vid 12-13 och sen for jag, mamma, pappa och ingrid (min faster) in till farmor och åt tårta. kom hem typ nån gång vid fyra.

imorn är det skola.. 3 (?) veckor kvar nu tror jag. eller på pricken- 19 DAGAR! NITTON HELA DAGAR! asså det är 25 maj nu, och nästa månad 13 juni är det skolavslutning! men lyssna på det, det låter inte alls så länge! jag tänker såhär, att nästa gång jag får min månadspeng är det sommarloooov! :D yippppppiii

ska se på sanningens ögonblick om ett tag tror jag :)
 

aaooooj

palla inte skriva om idag

VAD SKA MAN SKRIVA DÅ?!

jag har solat. typ hela dan. började göra det på orienteringen med ellen, vi var inte där för att vinna precis. HALLÅ eller, ÄVEN eller, vad ska man säga? IAF, vi hade med oss bullar, kakor, dricka och choklad när vi var ute och "tävla". också la vi oss och sola. varför tittade alla så konstigt på oss? min tid vart iallafall 100 min och 56 sekunder. duktigt duktigt. :)
for hem och bytte om sen cykla jag till ellen. jag solade mest, men hon var sprallig och sprang runt men jag orkade inte det och då tycket hon att jag var tråkig..
sen skulle hon på träning och då cyklade jag hem igen. tog bärbara, en filt och en chokladkaka och gick å la mej och sola på baksidan, sköööönt. men så började det blåsa lite..
efter ett tag var maten klar , det var nå äckligt makaroner och tomatsoppa, blääääää! så efter ett tag när jag hade bara suttit där och inte rört maten så fick jag värma pannkakor. :) sedan gick jag ut igen.

min hund är busig idag!
hon är så söööt :)

gick nyss in och ska på badet ikväll tror jag. från 2000 till 2300.

MJAU HEJDÅ

håltimme

mjao, jag gick och la mej tidigt igår, typ vid kvart i tio. och jag hade sovmorgon idag för jag började niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii DAMPDATOR
iaf, jag började nio idag. jag fick skjuts av ellen och dom kom och hämtade mej typ vid kvart i nio. kom på skolan och då var det tyska.. det är så långtråkigt med tyska för vi får bara jobba i häften. men idag fick vi prata lite, det var lite kul.
sen så vart det håltimme och linnea och dom hade gått hem till henne, så jag kom lite på efterkälken så viky fick komma ner och öppna dörren åt mej för att jag skulle kuna komma in :)
så nu sitter vi inne hos linnea, linnea madde viky johanna och jag. dom andra sitter på golvet och leker med nån boll, som jag hade först men så tog dom den och då vart jag sur och satt mej vid datorn :) oj, måste nog gå snart och sätta mej nere i korridoren och vänta på ellen och dom. HEJDÅ smsa hela tiden!

jag är så less på dig.

det är ganska så länge sen sist jag skrev, jag kanske borde skärpa mej lite. men jag har lixom inte haft tid, jag har gjort nånting varje dag. i måndags var jag med hanna och ellen, i tisdags var jag på birsta med ellen och det var väldigt roligt för vi hittar ju på ganska mkt, i onsdags var jag också med ellen lite, i torsdags var jag med ellen, och igår fredags var det SPJUTSPETSEN!
det var jobbigt. eller beeptestet var jobbigt. och jag även lägga till att det inte gick så bra för mig i gymet, och vad jag fick där tänker jag absolut inte säga här! på beeptestet gick det bättre än förra gången, men jag var ändå inte nöjd.. så nu gäller det för mej att träna träna träna så jag blir stark , mycket starkare än nu. :)

på kvällen igår for jag ner på pannkakekvällen med linda. vi hade väldigt tråkigt, vi stack på ica direkt. också ringde vi karro och lyckades övertala henne till att komma. typ vid kvart över nio kom hon, och sedan var vi där nere på torget hela kvällen. det var både kul och skittråkigt.. haha. men vi for hem vid halvtolv, sedan så gick jag och la mej. eller näe, inte direkt. skitsamma

vaknade tidigt idag, typ vid åtta. jag hade ju sovit tre timmar igår när jag kom hem från spjutspetsen så jag var inte så trött imorse. klev upp och fika, sen var jag med ellen lite. och nu var det meningen att jag skulle vara med karro, men jag fick inte komma till henne för min mamma ?!?!?!? så jag är lite irreterad nu.

hejdå :)


*

asså vad haru för fel egenligen ?! åååååh, jag hatar dej


BAJSA PÅ DEJ

hallå där ute?

HITTA PÅ NÅT? =)

ååååh, det är helg!

att jag ens orkar logga in, jag är alldeles sluuut efter att ha gått hem från skolan. och det blev ju inte bättre av att mamma hade lämnat en lapp på köksbordet med allt som jag ska göra.. + att jag måste gå promenad med hunden.

hejdå :)

torsdag kvl.

nu har jag nyss kommit in efter att ha varit ute med moa :)<3 vi gjorde inte så mkt, gick bara runt. och jag är så tjock, jag köpte en mjukglass på sibylla, och då fick vi varsitt tuggummi på köpet :o :D och sedan så gick vi och satt oss, då kom linda och tanja så vi prata lite med dom. sedan så gick vi till lidl, jag köpte en chokladkaka..

jag hitta ju nån att va med :D så nu kan jag somna gott ikv :')

fattaaa! björkarna har blivit gröna! hääärligt med sommar kommer det att bli.

justde, jag glömde förut att berätta att ja hade prov i biologi förut idag! det gick hyffsat bra, jag och några andra gick och kolla med danne hur det vart. jag fick typ 25p, men då hade han inte sett det jag hade skrivit på baksidan så då skulle jag få mer poäng. :)

imorn är det utegympa och jag har inga skor förutom dom gamla trasiga trasorna :|


TORSDAG

hej, idag har det varit den dära jobbigaste dagen i hela veckan. matte och no och allt annat.. men! jag är ändå glad idag, och jag vill vara med nån , hallå finns det nån rolig filur därute som vill hitta på nåt!? klockan slår om någon minut 1800 och jag vill uuuuuut.
det är synd om mig.


och jag hatar en viss person som skyller allt på mig.

byebye, hitta på nåt? säg till då :)

otursdagen !

ååh , ni ska bara veta! jag har haft en sådan himla otur hela dagen, det började med att jag spillde ut ett fullt stort oboyglas som jag fick på byxorna, och alla mackor hamna på golvet, också har jag haft otur hela tiden. asså massa småsaker, men dom blir väldigt jobbiga när det är hela tiden. så.. jag började klockan nio idag för jag hade sovmorgon. ellen och hennes mamma hämtade mej klockan kvart i nio, och då for vi på skolan. då var det tyska, och jag hade otur i vad jag än gjorde! och pga. oturen så  börja må dåligt, så då gick jag till anders så då fick jag gå hem ;D jag gick till mammas jobb sedan så skjutsa hon hem mej.
jag kom hem för typ 30 min sen, åt en cheeseburgare :) nu sitter jag här och lyssnar på musik, försöker få oturen att försvinna, men det är inte så lätt.. 

igår var jag med ellen och hanna :)<3 vi åt bullar och drack saft, hoppa studsmatta och tog kort :D

hejdå :)

SOMMAR (y)

snacka om att det är varmt ute ! asså nu är det bara 6 veckor kvar, sedan är det sommarlov! så himla skönt det ska bli. jag ska göra varje sommarlovsdag speciell, jag tkr att varje sommarlovsdag förtjänar att känna sig speciell! håll med om det eller?
sista dan på skolan, eller kanske inte sista.. men torsdan iaf, då ska jag och fler till laggarberg och kolla på den vanliga traditionen: brännbollen! 6orna mot lärarna :D så har det jämt varit, sista skoldagen. förra året spelade jag och min gamla klass dåå, och jag lovar, vi hade faktiskt vunnit om det inte varit för rolfs alla lyror.. asså rolf var våran gympalärare, han har värsta musklerna. men det vet ni ju redan, alla känner ju till rolf.
och jag saknar kent berglund. :) bästa läraren asså ! också saknar jag klassen som vi hade, asså den var faktiskt .. ja.. rolig . varje dag med dom var det :) det låter kanske lite långtråkigt, och ja det kanske det var ibland.. men det var ju ändå vi, och vi hade kul. JAG MINNS tältningen från femman! ojojoj, den var kul kan jag säga. :) vi hade såna här vanliga tält och vi tältade på fotbollsplan vid skolan, typ nere vid sjön. jag hade med mej mitt stora tält som det tillochmed fanns en hall på, och i det sov jag, hanna, ellen och sophie och totta. asså på kvällen så gjorde vi lite alltmöjligt, sen så hade vi ju föräldrar där också. två eller tre var dom, dom sov i bilarna typ, eller nåt. och sedan så fick vi inte vara ute längre för dom tyckte vi skulle sova, så då gick alla till sitt tält och väntade på att föräldrarna skulle somna. när dom hade gjort det så smög alla till vårat tält, också var vi där hela natten :D haha vad kul man kan ha.. och sen på morgonen vid klockan 6, då hade man försökt sova, men högst en kvart. så då gick jag och nån annan upp och skulle fika på bryggan, men då fick man minnsan inte fika än för föräldrarna, dom sa åt oss att gå och sova. konstigt, jag vet.
palla prata minnen.
eller förresten,
BODABORG! i 6an , det var så HIMLA kul ! :D eller inte själva bodaborg, men när vi var uppe vid rummen var det kul :D men, det hände så mkt så jag orkar inte berätta ;)

och nu går ju alla på mariedal och vi är inte den gamla vanliga klassen längre. men det är ju kul att gå på mariedal med :) (oftast)

idag så har var det ju första skoldagen efter lovet då, det var jobbigt. började med mentorssamling då, vi skulle svara på nån enkät. sen så var det gympa, so, lunch, engelska, svenska och sedan matte. matten var segaast, jag satt bara och drömde om att få gå hem.
när vi väl hade slutat så gick jag hem då , med hanna modig :) och när jag kom hem så gick jag ut med lizzy , sen så har jag städat lite. nu alldeles strax ska jag äta, sen så sticker jag ner till hanna ;D


HALLÅÅ

är det NÅGON som kan fixa en design åt mig?! snällaaaa, du kan få 1000000000 spänn :D

.

tjaa

igår var jag med linda :) vi gick till bandsjön och kollade på paddor i vattnet. också kollade vi på kiosken som är typ helt .. ja.. trasig / riven ? också gungade vi :) och gick därifrån. linda hittade ett träd som hon gick runt och bar på , det hette tydligen " peace and love " trädet alltså. Sedan så planterade hon det i en basketkorg i lekparken vid rödhake, hoppas det växer fint :)
sedan så gick vi hem till mej och åt, och då ringde matte och isaak och undra om vi kunde vara med dom. och det kunde vi :) fast egentligen skulle jag och linda på lidl, så vi sa åt dom att isf var dom tvungen att följa med. så vi gick en bit, sedan så mötte vi två stycken som sa att lidl var stängt :( så då gick vi hemåt igen och sedan var vi inte med dom nå mer.
lite senare så var vi med fille och anton, men dom skulle bara springa ifrån oss :(
och sen bestämde vi att jag skulle sova hos linda, så vi gick hem till mej och packa sen kom vi hem till linda och då var klockan nästan tolv typ . och efter det kommer jag inte ihåg så mkt för jag var så hiimla trött :D men jag minns att jag somnade på deras köksgolv iaf..

imorse vakna vi typ elva, och fika å så :) sen så kom jag hem för typ en halvtimma sen. nu är mamma och skjutsar louis till bussen, sen så ska vi till birsta :)

.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, asså nu är det nå fel :( igår skulle jag prova logga in på in blogg på publishme.se , och när jag klickade på logga in så kom det upp " din epost-adress står nu i väntkö" . och nu idag skulle jag logga in på blogg.se , men då stog det "error" och det gick inte :( så jag fick gå in på publishme.se , och nu är jag inne där fast ändå så är det blogg.se men det är så fuuult :( jag vill ha tillbaka blogg.se! hur gör man ?!?

imorse vakna jag typ halv elva, sedan så har jag fikat, städat och duschat. om ett tag ska jag vara med linda , hon ringde mej förut :)

igår kväll så var jag med ellen, ba så ni vet lixom ! :D

.

hej.  :)

igår så for jag och susanna på linda och karros teater :D den började klockan sju, och vi var där typ tjugo över sex för att köpa biljetter . så det vart lite tråkigt att vänta, så vi gick ut. och jag vart sur för att varken ica eller pressbyrån var öppet ! :(  sedan så började teatern, haha den var kuuuul :D sen när den var slut så prata jag med linda, och då skulle vi fråga om hon kunde sova hos mej. så jag fick skjuts hem av susannas mamma, och då frågade jag mamma om det gick och sedan ringde jag linDaaaa :)
hon kom till mej vid nio typ, och då skulle vi cykla till ok och köpa godis. vid lidl träffa vi fille å anton, så dom följde med på ok sen så var vi med dom hela kvällen :)

imorse klev jag och linda upp vid typ elva, sen så dryyyga vi ganska mkt. sen vid två stack vi till stan , jag köpte inget :( :( vrf äre jämt jag som aldrig köper nåt ?! :O klockan kvart i sex sprang linda iväg till en teater där hon skulle möta karro, och då kom min moster och hämtade mej så jag fick skjuts hem :)
nu sitter jag här och har tråkiiigt . får väl ta och hitta på nåt