rubrik ..

tänkte blogga men så ringer mamma och säger att jag ska ta in tvätten.. :/ innan det börjar regna

.

farväl

jag blir trött på det hära.

jag vet inte vad det är för fel men jag känner att något inte är som det ska, vill inte ha det såhär.. men vet inte vad det är heller. eller joe  , men det tänker jag inte säga. tyvärrr..  vad jag blir irreterad på en saaaaaaaaaaaaaak.. :o bläää. åååh vad ska jag göra.. jag vill försvinna, allt är ju tydligen mitt fel. det är nog så. alla säger ju det.
ja hejdå ..  hörs.. kanske..... aldrig..... mer.... 


heellluuuue

nu är jag med karro :) hon kom igår vid fyratiden och då gick vi ner på ok och köpte godis :) sen så gick vi hem till mej för det började regna.. och åt mat. sen så när det väl hade slutat regna så gick vi ut igen, träffade fille och anton när dom for runt på en gammal moppe haha, sen så mötte vi ellen med hunden.  och hon gick å lämna hunden och kom ut å va med oss :) och då gick vi hem till mej och vid elva så fråga ellen om hon kunde sova här med oss, och det kunde hon :) och vi var vaken ganska länge och hade jättekul :):) aja, ellen hade ställt klockan på 05.30 idag?!?! ÅÅ. så då vaknade jag när det ringde .. och hon somnade om men jag somna inte förräns typ vid halv åtta. och sedan vaknade jag av att jag fick sms och då var klockan typ tjugo över nio. och somnade om tills det ringde. sedan så klev jag och karro upp men ellen försökte sova tills klockan var 10.00.. haha. sen åt vi frukost och karro å jag följde ellen hem.

 nu snart ska jag och karro på birsta :)

IDAG SKA JAG FÅ EN NY MOBIL! :D EN ALLDELES NY , DET VAR LÄNGE SEDAN !

men karros mamma kommer närsom helst :o bråttombråttom hejdå

måste spreja håret


jomenvisst !

hej allaaaaaaaaaaaaa, ! SOMMARLOV ååh jag älskar sommarlov.
just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart äta och väntar på linda ! :):):):):):) LINDA HENRIKSSON ÄR PÅ VÄG TILL MEJ ÅÅÅH VAD JAG BLIR LYCKLIG! (not) jorå jag är jätteglad nu bara för det :D

idag har jag inte gjort så mkt :) varit ute med hunden och träffade jeffen och hans kompisar, haha så jag var med dom lite i lekparken. sen så gick jag lite och prata med ellen, sen så gick jag hem . haha sen gick jag ut igen och närjag kom hem så städa jag lite, sen så gick jag ut och solade :) men min nya bikini :D sen så gick jag in och nu är jag ju här.

jag är hungriiiiiiiiiiiiiiiiig :| buhuhuhuuuuuu men maten är klar om typ 20 minuter!

aa mm visst precis.

hej alla glada :)

jag somnade vid klockan tio över ett igår, jag orkade aldrig gå och lägga mej. men imorse vaknade jag av att pappa gjorde frukost, klockan 20 över nio, och då klev jag upp.. så jag har inte hunnit göra så mycket idag, har ju nyss fikat färdigt och ska bädda sängen och byta om, sen så får vi se vad som händer :)

jag är redan så himla less på den gamla nokian som jag MÅSTE ha tills juli :'( stackars meeeeeeeeeej. buhu.
jag känner för att åka till birsta idag, men har inga pengar och får inte det förrän den 28.. jag tycker att du ska ge mej lite pengar.

har inte nå mer att skriva, så hejdå :)

jag är inte helt dum i huve ;o

ja nu är det sommarloov :D:D:D yippiii, eller ja.. det känns inte som sommarlov, men det kommer väl :) så snart solen börjar skina igen. jag vill ju sola och bada bandsjön och bada poolen! och gå i kortbyxor och ändå tycka det är varmt. jag saknar det, det har ju faktiskt regnat varje dag i en hel vecka typ.. :( så inte konstigt att det inte känns som sommar, och inte får man bättre humör av det heller. jag blir glad av sol. sol <3 jag
jag har en ny mobil!  min förra har gått sönder den är helt cp, så jag får använda en gammal nokia som är världens fulaste och sämsta som jag måste stå ut med tills juli.. men jag tror jag har bestämt mej för vilken mobil jag ska ha :) men kommer inte ihåg vad den heter. den verkar vara bra iaf!
min kusin ellenbellen är på cup och hon kommer vara borta hela helgen :'( STACKARS MIG!!!

aja, här kommer bild sen idag ;



ojdå, blev lite stor bild men ni är så fina så jag tänker inte ändra något. men jag är ful!
VI HAR GÅTT UT SJUAN OCH NÄSTA GÅNG VI BÖRJAR SKOLAN SÅ FÅR VI BETYG OCH DÅ MÅSTE VI JOBBA PÅ LEKTIORNERNA DET LÅTER VÄLDIGT JOBBIGT SÅ JAG TROR JAG SKA SKOLKA RESTEN AV MIN SKOLTID!
det känns ju inte bättre heller när jag fick G på matteprovet :'( VAD JAG ÄR DÅLIG
fast en tröst är att min svenskalärare tror att jag kommer få MVG i svenska :) MEN HALLÅ JAG ORKAR INTE BRY MEJ OM BETYG FÖR NU HAR JAG SOMMARLOV

DET ÄR NÅ FEL JAG VILL BARA SKRIKA


nej jag har inte skrikit än för då .. öö.. spricker väl fönstren. men jag måste få skrika med nån, jag brukar oftast göra det med linda. jag vill vara med dej linda! läs det! och ring mej när du ser det här om du inte redan pratat med mej :D

hejdå, och du är ju ganska konstig             ta det inte personligt!

regn, regn, mera regn :'(

BLÄDAG! eller kanske inte hela, men det mesta av den.
började med engelska, där såg vi klart på en film. sedan så hade vi hål för det var ingen bild, och då skrivde jag och hanna ut bilder som vi tejpade fast i skåpen :) fiiiiiiiiiina! :D
fem i halv elva så var det biologi, lämnade in boken och sedan så slängde jag mappen och allt i. efter ett tag bestämde vi oss för att se på göta kanal. 
efter det lunch, det var nån sommarlunch. man fick ju dricka iaf :) fem över tolv var det matte. jagfick sluta



MÅSTE STICKA, SKA UT MED HUNDEN SEN BUSSEN TILL KAARRRRROOOLIIIINAAAAAAAAA


men hallåå

jag tycker det är jobbigt att blogga! :| det är så jobbigt att skriva juuu. :'( buuuhuhuuuuu

jag , linda och ellen tältade på lindas gård i fredags :D det var såååååååååååå kul! vi hittade på lite saker att göra :)
vaknade tio i tio nästa dag när mamma ringde, fast vi klev inte upp på en gång. sen så gick vi in och fikade , sen helt plötsligt ringde mamma igen och sa att hon skulle komma och hämta mej och ellen för klockan var kvart över elva. så då fick vi ite bråttom att packa ihop allting , sedan kom mamma och då for vi ner till frisören. och jag klippte mej :) jag vart nöjd , iaf när det håller sig platt..
sedan så åkte vi hem, jag och ellen gick med hundarna. sen så gick jag, ellen, tellus, lizzy, fredrik, mikaela, och emanuel hem till mej och tänkte bada i poolen, men det vart inte så mkt bad för det var bara 15 grader i vattnet :P men fredrik kastade i ellen med kläderna på!! OCH JAG FILMADE :D hahahaha. skitkul :) sen så stack alla och då så badade jag ;) sedan solade ja. sen så var jag med ellen, vi gick lite sen kom linda. och vi gick lite. och sen så gick vi hem till mig. sen så skjutsade jag och pappa hem dom dära två, sen for vi hem . :)

idag vet jag inte vad jag ska göra, linda och tanja undrade om jag ville vara med dom. vi får se  :) jag tror att familjen dahlström skulle komma. och nu är det 20 grader i vattnet i poolen :D hiiiiiihiii

god dag.

nu är jag hemma hos ellen, ellen är på träning och det är bara jag, emma och jeff som är hemma, förutom hans två kompisar. v ihar nyss kommit hem från vivsta, vi for till sibylla och köpte mjukglass och gick till lekparken och var där ett tag :)

NU PLINGA DE PÅ DÖRREN! det var nån av jeffs kompisars föräldrar som sa att barnen skulle hem. bäst dom går hem då, för nu ska jeffen sova :) då måste jag nog slå av musiken.. jag hr blivit beroende av musik tror jag. haha nu stängde jeff av ljudet till musiken, men emma sa åt han att slå på det igen. så jag tro att jag får lyssna på musiken ändå :)

jag har typ inte solt nånting idag, det känns konstigt. jag som har solat flera timmar varje dag, men inte idag heller.


Ring, det ringer ut
Dags för gymnastik, jag tar min gympapåse,
alla rusar, Reine får panik
Jag löper ganska fort ner till skolans gympasal,
men jag blir trött mot slutet och blir omsprungen av Carl
Dags att byta om, jag öppnar påsen som är den snyggaste i världen,
ja, det är den
Men jag plockar upp nånting som är ännu snyggare,
alla tappar andan och jag älskar det jag ser.
Ett par splitter nya blåa glänsande sockiplast
Tack mamma

Jag kan springa framåt (framåt)
Jag kan springa bakåt (bakåt)
Jag kan hoppa höjdhopp (höjdhopp),
i mina blåa sockiplast (sockiplast, sockiplast)
Jag kan ta mej över bockar (bockar)
i mina plastiga sockar (sockar)
Jag kan skjuta hårt och vasst i mina blåa sockiplast

Våran feta fröken står i rosa overall
Hon blåser högre i sin pipa än vad något öra tål
Jag glider sakta fram över golvet av parkett
och försöker dölja stoltheten men det är inte lätt
En snabb spurt dit, en kvick rusch dit
och så en sväng in i hörnet, jag ger gärnet
Ner på rygg, och cykla, för att fröken verkligen ska se
vad jag har på föttena men hon gör inte det
Jag blir förbannad å skriker:
det här är ett par splitter nya blåa glänsande sockiplast, ser du inte det

Jag kan springa framåt (framåt)
Jag kan springa bakåt (bakåt)
Jag kan hoppa höjdhopp (höjdhopp),
i mina blåa sockiplast (sockiplast, sockiplast)
Jag kan ta mej över bockar (bockar)
i mina plastiga sockar (sockar)
Jag kan skjuta hårt och vasst i mina blåa sockiplast

Jag kan springa framåt (framåt)
Jag kan springa bakåt (bakåt)
Jag kan hoppa höjdhopp (höjdhopp)
i mina blåa sockiplast (sockiplast, sockiplast)
Jag kan fräsa upp en boa (boa)
med lite mull från min toa (toa)
och stoppa ner i mina sockiplast
Då kommer dom att lukta kasst



haha var tvungen =) 

jag kan också säga att iag gick jag till skolan med linda :D:D ska göra det imorn också :) tror jag nog, jag ska ringa henne om jag kommer hem någon gång ;)
nä nu vill jag inte blogga längre, och glöm inte bort att jag har gratis sms :D

tänk att något man minst anat kan hända så plötsligt.

hej alla där ute.
det har hänt så mycket den senaste tiden, så jag har inte haft tid att skriva något här. jag kan säga att hela helgen har vi varit hemma hos familjen dahlström.

har inte så mkt att skriva och jag måste göra lite andra saker.