LÖRDAAAAAAAAG <3<3

hej alla glada :D vaknade väldigt tidigt imorse, men vad gör det? ;) kunde inte somna om så jag klev upp och fikade, sedan så har jag duschat , tjatat på kompisar, och försökt bestämma mej för vad kag ska ha på mej ikväll på polar =) har provat allt möjligt, men tror jag har kommit fram till vad nu ;)
jag ska till linda klockan två (ooops det är mindre än två timmar kvar :O )  också kommer karro, linnnea och tottis klockan tre. vi ska typ fixa oss där innan polar, och det ska vara ff ett tag också :) så vi ska äta pizza, mummmaaa!

igår så var jag med linda på kvällen, vi for inte på w. så istället var vi ute och gick, vi gick till ok och då ringde födelsedagsbarnet mathias andersson och då bestämmde vi att vi skulle va med han. så då köpte jag och linda en chokladkaka åt han , sedan gick vi och mötte han och sen gick vi till linda. men när vi varit där en stund så skulle matte hem fram och tillbaka, så medans åt jag och linda popcorn och läste skolsysterpapper. sen kom matte, men då skulle jag hem så dom följde mej en bit.
när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket  ,  sedan gick ja å la mej.

men ikväll ska jag på polar och snart ska jag till linda som jag sagt, så nu måste jag rappa på :D

hasselaa

aaaop imorn ska jag till hassela, jag fick inte pka bräda för att jag har haft nackspärr flera dagar , och om jag ramlar så kommer dt bli ännu värre än var dt har varit. så jag ska åka slalom.. jag ska dit med totta och annica, och totta har lovat annica att lära henne å åka slalom. undra hur dt gåår, det lär väl bli jag som får ta över ;) jag har ju sååån lärarkunskaap! då menar jag när jag skulle lära ellen å åka ;D hhaha hon med sin hockeyhjälm :D stackarn, vart retad när hon åkte.. ;)

men måste göra klart för imorn.. =/ jag tkr det är skitjobbigt att packa!! :O :O:O:O det är det jobbigaste som finnns :( bläääää!

helgen är sluut :|

den har gått svinafort, i fredags var jag till ljustorp med linda , där hennes moster bor. vi var ute och åkte pulka också var vi inne också :)

igår var jag på skyttetävling, gick inge brraaaaa :| mådde inge bra iaf, för när jag vaknade så hade jag VÄRLDENS nackspärr och kunde inte röra huvve ett dugg och dt gjorde jätteont :| därför kunde jag nästan inte vara med på tävlingen för det gjorde så ont men jag var det ändå ;D
sen på kvällen kom linda och totta, vi gjorde egen pizza, skitgott :) fast ja hade tryckt på nån knapp på ugnen så jag höll på att elda upp hundkexen nere i det där skåpet under ugnen, men jag kom på det och tröck av den ;) men när jag hade gjort det så gick brandvarnan och alla vart skitskraj men jag sprang lite med den så den sluta pipa ;d haha. men sen så var pizzan klar och den vart lyckad.
när vi ätit klart kolla vi på oc, sedan melodifestivalen och när den var slut orka vi inte med tvn längre, så då gick vi ut med lizzy.

idag har det inte hänt nåt spc alls, dt har typ bara vare en latdag .. och jag har fortfarande ont i nacken, så dt blir ingen gympa för mej imorn..

byyye

fredag =)

grattis madeleine björklund, 14 år! :) <3 :) <3 :) <3 :) <3

kan även tillägga att min blogg fyller ett år idag ;d;d

nu när madde fyller år , så säger jag att igår när vi var hos johanna bakade vi muffins till madde. och dom vart färgade, gula, rosa, gröna och bruna(choklad). hoppas hon vart glad :) men jag hade inte köpt nån present till henne, så på lunchen gick jag o ch köpte tuggummin åt hon, med en plastsked som hon ska plocka upp dom med ;D (karros idé).

och den här dagen har gått fort, och nu är det äntligen helg. eller äntligen och äntligen, det känns inte som att det redan skulle bli det! veckan har gått så fort.
IMORN ska jag på skyttetävling :O i njurunda. undra hur det kommer gå..
IMORN på kvällen så ska totta och linda komma till mej , vi ska ha oc-kväll och göra egen pizza :)

när jag kom hem idag då, gick jag ut med lizzy i skogen. vi gick på vanliga vägen vi bruka gå, men jag fick helt plötsligt en kick och ville på upptäcksfärd upp på en hög klippa :o så jag började gå upp på den då, sen så kom jag långt in i skogen och var där ett tag, innan jag ville hem. så då gick jag och lizzy utåt ( hon var lös ) och helt plötsligt såg jag 2 rådjur, så jag sa till lizzy ; stanna lizzy! och hon vart helt paff när hon såg rådjuren och dom hörde mej eftersom dom var 2 meter bort, så dom började springa och då såg jag att det var 4. och lizzy stanna så duktig som hon var då x)
kanske inte så intressant, men jag var ju tvungen att skriva nåt om idag :D haha.

men ska göra nåt annat nu , hejsvejs :)


alla fjärtans dag

hej alla småbarn :) idag har det varit en låååång skoldag (torsdag är den värsta dagen) men det var ju alla hjärtans dag så det piggade upp lite :) fick ett alla hjärtans dag kort av karro och ett av linda :) och jag gav bort ett till karro, ett till linda och ett till ellen ;d och jag hade tråkfysik i 2 timmar idag (fattar ni vrf torsdagar är dåliga? ) men jag roade mej ändå och skickade ca. 40 sms till karro som det stog Glad alla hjärtans dag på , ca 40 sms till linda som det stog Glad alla hjärtans dag på , och typ 60 till madde som det stog Glad alla hjärtans dag på och lite mer, åsså har jag skicka typ 40 till totta med samma text och typ 40 till ellen med , sen så har jag ju skickat till fler :) så dom måste nog känna sej extra glad över så många hälsningar! jag tkr iaf att man borde ge bort kort och fina saker till sina vänner vilken dag som hellst, ganska ofta :) det var mina no-lektioner.

sen så kom svenska- lästimme. efter det lunch, sen matte , tyska, matte. på matten gick det bra. men på tyskan var det tråååk , för vi fick bara lyssna på tyska låtar hela lektionen också skulle vi bedöma dom hur bra dom var ( 1,2 och 3 plats).

när skolan var slut gick jag, moa, linnea och johanna hem till linnea och hämtade pengar, sen gick vi på ica  och efter det stack vi hem till johanna. gjorde inget spc där.. (säger vi)
kom hem för typ en timme sen, har ätit och så, nu snart ska jag till backen med linda henriksson :) tänk om den inte är öppen?! får väl see.
men nu ska jag sluta blogga ,



vi ses nån dag , HEJDÅ

LOST

ikväll är det looost :D det var första avsnittet förra veckan , men man fick bara se vad som hade hänt, men idag kommer man få see meer ;D

idag var det boxning och det var kul som vanligt =) vi tog bussen dit med dom andra, och hoppade av vid hälsostudion och gick därifrån till boxningen. jag trodde det var en omväg, men det var det inte ;) sen när vi kom dit så skulle inte claudia vara med för hon var förskyld, så då var det bara jag och linda som var tjejer där. först var det uppvärmning och sen skulle man skugga eller nåt, och jag kunde och inte linda heller så då fick tränarn säga till oss att komma ner så vi fick köra lite grunder igen ;) haha.  sen när vi kört grunder fick vi gör armhävningar och situps och en massa annat orkar inte säga :) sen så skulle linda och claudia sticka hem till claudia så dom gick tjugo i två, men jag stannade. jag fick göra lite alltmöjligt sen så sluta vi :) då gick jag på ica och köpte en ballerina ;) sedan gick jag till busshållplatsen och åkte hem.
aja.

om en timme och tio minuter är det lost. tror jag måste göra lite yoga så jag inte drömmer mardrömmar! =|

måndag -

nu har skolan börjat igen.. dagen började med en film som alla sjuor skulle se på i aulan, den handlade om två systrar som börja knarka osv.. sedan var det mentorssamling (suck) och efter det hade vi so. sedan lunch, engelska, sv, och sist matte. det gick ovanligt bra på matten, gjorde mer än 10 tal! så nu är jag snart där vi ska vara i matteboken. sedan bar det av hemåt, och jag följde med linda hem. när vi kom hem till henne gjorde vi hemmagjord kexchoklad SKITGOTT :D:D mkt godare än vanlig :D Mmmmmmm..
nu har jag precis kommit hem från skyttet, och vet inte vad jag ska göra nu. får ta och hitt på nå ;)

hejdå =)

godisdagen, så alla vet

hej hopp, för tillfället är jag glad över att pappa fixade min dator igårkväll, bytte grafikkort och en massa så nu är min dator mkt bättre än förr :)
i torsdags åkte jag med viky i backen, båda åkte snowboard. åkte inte så många åk pga mej ;) ni skulle ha sett "värsta" vurpan jag gjorde! vi skulle åka ut från skogsvägen, och viky hade åkt ut och satt sej ner. och då kom jag också, men jag är inte så bra på att bromsa när jag står åt fel håll, så jag åkte rätt över viky och rullade ner för backen, haah.

igår var jag i backen med linnea, från början åkte båda snowboard men senare kom pappa med mina skidor för jag vart lite less.. egentligen skulle vi åka med viky med , men hon kunde inte =/  och det vrt nå fel på liften med , så den stanna och dom fick öppna den andra ist.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkte gå ut med hunden och sedan ringa till nån kompis :)

byyyyyye

regnig vinterdag

ingen boxning vart det idag heller, det som man hade sett fram emot. erik hade sagt till linda att det var inställt för att tränaren var sjuk, men sen så smsa ante och sa att han inte alls var sjuk men då var vi redan på väg hem. vi tog bussen hem, och jag var hemma runt halv två, och då gick jag ut med lizzy. jag gick genom skogen och upp vid morkulle och hemåt , och det räckte för att bli genomblöt! eller kanske inte genomblöt då men, det såg ut som om jag hade fått en dusch.
jag har nyss lagt in lite bilder på datorn, och vet inte vad jag ska göra nu.. ikväll ska jag kanske fara och titta på film med linda, det är ett ställe vid tallnäs, där är det mysigt :)
imorn kommer det fruktade provet, i tyska. jag har redan berättat lite om det, och det får räcka.. men vi syns, om inte jorden går under.


snipp snapp snut , så var sagan slut

image62

5 februari 2008

tänk att det bara är tisdag än! det skulle vara skönt med fredag. nä baara skoja, jag känner inte för fredag :O jag känner för tisdag. jag känner för boxning! det är imorn på onsdag! jag känner för onsdag. sist fick jag ju slå på en killes händer när han hade kuddar på dom , det var skitkul =)
asså det känns som det är nåt spc till helgen, men kommer inte på vaad! men jag längtar till polaaaaaaaaaaaaaaaar! jag ska ju gå med karro och linda och säkert totta eller nån också :) den 23, ja man har ju nåt att se fram emot. fast jag ser ju fram emot sommarlovet också såklart. och min födelsedag som är i november.. också ser jag fram emot midsommar , för linda och jag ska kanske på lägret då också. jag ser också fram emot när jag blir miljonär, men det lär väl aldrig hända.. eller man kan ju satsa på ett spelberoende då, om det hjälper.


jag saaaknar!

saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar

hej igen ;)

det gick bra att åka i backen ikväll ;D jag åkte med linnea, madde, moa, märta och moas kusin. jag ramlade inte en enda gång i liften :D (y) fast jag åkte själv :p från början åkte linnea skidor, men sen så åkte hon bräda och då skulle moa lära henne åka, men jag vet inte riktigt hur det gick eftersom jag madde och micke åkte ifrån dom ;D dom var ju så seeg ! :p
iaf ska jag kanske åka imorn också. men nu ska jag fika eller nåt, hejdå :)

första fredag i februari

bara så ni vet, jag ska inte till fjällen.
det var sktkul i backen igår! jag åkte med moa och madde, linnea följde inte med. men det var inte så kul att hoppa av liften, för varje gång jag skulle kliva av den så ramla jag! det går bra att kliva på liften och att åka men inte att kliva av. kanske lite ovanligt.. så nu är jag blåslagen, men jag ska åka ikväll ändå =) haha , ena gången när jag klev av liften så fastnade min vante i liften och ramlade av en bit upp, (jag ramlade ju såklart också) så moa fick gå upp och hämta den ;D och när vi åkte i skogen så fastnade jag i ett spår, så då flög jag framot och rullade runt. och skrattade.

det gick faktiskt ganska bra på provet idag! det var inte så svåra frågor.
hahaha, nör vi skulle gå på lunch så hittade jag lappar i skåpet, och faktiskt så tänkte jag direkt att det var linda och karro som hade gjort dom! det är ju alltid dom man misstänker först.. åsså gick jag upp på maten med dom och nåra andra. när vi hade ätit klart så sa linda; vare nån som har lagt lappar i ditt skåååp?!??! jag ba ; aa.
åsså började vi gå mot skolan. och då ville hon veta vad det stog på dom , och då berätta jag , (jag hade anklagat linda och karro nåra ggr innan) också sa jag; det var säkert ni! linda: DET VAR JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!! AHHAHAHHAHAH.
lindahumor ;) och hon hade hotat alla som stog och titta på så dom inte berättade för mej, hallå vrf sa ingen nåt? :D alla vart rädd att linda skulle slå dom med en höger och en vänster.


men kommentera för sjutton! :D jag är trött på att det aldrig är nån som gör det , jag hotar med att jag slutar blogga helt!

byyye