-

hejhopp, ville bara säga att ikv 18,11 går tåget som mamma pappa och jag ska ta ner till typ södra sverige, vi åker x2000 ner tlll stockholm vi är där halv tio, uppehåll där en timme så att man kan äta, klockan halv elva åker vi ett nattåg som man sover i på sängar ner till helsinborg är där 07,18. hämtar en ny bil där sen så tar vi bilen till ullared (gekås) :D:D:D aa och sen så sover vi över på et hotell i jönköping så på lördagmorgon åker vi hem och är hemma på kvällen :)

FETT IRRETERAD

du har ju bara förstorat upp allting, det var bara du som ville ingen annan ;o


hos hanna !

nu så har vi varit ensamma , eller inte helt ensamma i ett dygn.. asså ff. hennes farmor är här nu, hon ska äta tacos med oss :)
tkr synd om hanna! vi klev upp klockan elva, åt frukost och bytte om och packade två väskor för vi skulle till tranviken. i en ryggsäck hade hon lagt typ "mugg-termosar" två stycken med juice i, mobilen, kakor, och lite mer, och då hade dom där muggtermosarna läkt så mobilen GICK SÖNDER!!!!!!!! :O :O : O :O den hade stängts av och när hon skulle sätta igång den så surrade det bara och hände inge mer, så vahettere, vi hade skitbråttom fick typ halvspringa till bussen nere i centrum och när vi kom fram till tranviken så la vi oss och solade och hanna tog ut batteriet och simkortet och minneskortet och skulle försöka torka telefonen för den var så blöt, men det hjälpte inte så mkt tror jag. det var alldeles fuktigt inne i skärmen. så efter 2 timmar så hade vi solat klart och tog bussen hem, när vi klev av bussen så gick vi hem till hennes farmor och var där några minuter, sen så gick vi hit och gjorde ingenting typ. efter kanske 10 min kom hennes farmor. sen så gick vi ut lite, jag kollade efter en jätterolig trampcykel eller vad man säger, en trehjuling som man kan trampa på så man kommer framåt , visst är jag duktig. men jag hittade den inte.

måste gå och hjälpa hanna och hennes farmor med maten nu, hejdå :)

jag saknar dig.

nu är jag glad :) inte för att jag sitter och äter glass, utan för att imorn så ska jag och hanna på hos hennes pappa på alnön, ensam hemma :)
NU ÄR JAG INTE GLADför att pappa bara gnäller på mig att jag inte är ute.. jag bloggar ju, måste ju få blogga klart :o
haha men iaf. vi ska göra mat själv :o men jag tror det kommer gå bra för jag har för mej att hanna är bra på det.
nu måste jag gå och duka.. hejdå :(

7 juli

hallihallå :)
ellen kom nyss, jag har dammsugat och städat och bäddat och nu står hon och diskar. guud vad vi är duktig :) vi har varit ensamma hemma några dagar nu hos mej, kul har det varit :D idag så stack jag till birsta med madde, hah och lämna ellen hemma för hon ville/kunde inte följa med.. där köpte jag en tröja också när jag hade hoppat av bussen vid ok så gick jag till lidl och köpte lite maaat :o haha jag tror det är första gången jag har varit tvungen att köpa mat för att det inte finns nån.
nu sitter jag och lyssnar på musik och är inloggad på bdb och msn, och bloggar. jag tycker att ni borde kommentera min bdb lite mer..

aja.. har glömt att berätta en sak. mamma och pappa for neråt till gbg på torsdagkväll för dom skulle köpa en husvagn. fredag morgon så körde dom ner i diket och voltade , hela bilen vart typ pajj, polisen ambulansen och brankårn kom och dom fick åka in på sjukhus men inget allvarligt hade hänt, pappa hade bara fått skärsår på örat. så då hade dom ingen bil och dom var typ nere i örebro, då fick dom hyra en bil tills dom hade köpt en, så dom köpte nån audi a6 mörkgrön (intresseklubben antecknar) och stannade på ett hotell i örebro. sedan så fortsatte dom ner till örerbro, kom dit och kollade på husvagnen igår och idag har dom köpt den tror jag. så typ imornkväll kommer dom hem med en ny bil och en ny husvagn , så ni vet! ;d
men det har varit kul att vara ensam hemma hittills iaf :) en natt kvar :D hiiiihiiiiiii..

nu ska ellen se hennes överraskning hon har fått av mej som står på köksbordet, hennes favoritgodisar i mängder :D haha. jag känner mej lite snäll nu.
men nu ska jag sluta blogga

hejdå , riiiiiiing och smsaaaaaaaa :D:D:D