GRATTIS ISSA

nu har du gratis sms i en månad till :)

<

nu är det jättefiiiiiint väder, mamma pappa and the dog är på fjället medans jag är kvar i husvagn. jag orkade inte fara upp idag, istället packade jag ihop alla mina saker. det gick ju inte att stänga väskan förut..
nu ska jag sätta mej ute i solen, smsa :) idag är det min sista gratis sms dag :(

mjao

godmorgon

här sitter jag och är hungrig.. det blir väl frukost snart hoppas jag. jag vet tyvärr inte än om vi far hem idag eller imorn.. får väl se.
ojojoj, nu kurrar det i magen :(

äre nån som vill fixa en design till bloggen åt mej?! :D:D

.--

hej :)

idag så var vi på fjället igen då, jag körde skoter <3 också sen så åkte jag skidor hela vägen hem till husvagn! jobbiiiigt. det var 2,5 mil :D 

sen så har jag inte gjort nåt speciellt alls, ätit & sett på hockeyn.
imorn kanske jag kommer hem, hoppas det iaf. isf far vi typ sent, eller vid "middagstid". annars så skulle vi kanske fara hem tidigt på fredag, men.. tidigt = eftermiddag om jag känner min familj rätt.. så därför har jag tjatat om att vi ska hem imorn :):):):):)
nu ska jag sova

-----------

g o d k v ä l l

idag har man varit in till åre :D först så gick vi in på stadium och jag skulle kolla på nå jackor, men hittade ingen. sen efter ett tag så åt vi lunch :)) efter det gick jag runt medans mamma och pappa var och handla på ica. jag köpte ett par shorts som var ljusblå, och en vit tshirt med tryck :) varför måste allt kosta pengar? :(
sen så gick jag till mamma och pappa , och då for vi till björnen för mamma skulle åka skidor medans pappa och jag gick med lizzy, sen så for vi hem :D sen så har jag inte gjort nåt spc alls.
på lördag blire polar med linda och karro tror jag :) och jag längtar fortfarande hem..


asdfghjklöäääää'

hej alla glada och glad påsk för femtielfte ggn.
jag har inte lika mkt hemlängtan längre, det brukar gå över efter nån dag.. men om nån dag vill jag hem igen. jobbigt, det måste vara någon sjukdom jag lider av.
men jag vill fortfarande hem. äh. jag måste göra något åt dethär.

snart ska vi äta. det är jättekallt häruppe, typ -20 grader men jag frysrer inte när jag går utan ytterjacka men när jag har på mej den fryser jag :O jag vet, jag är konstig.
undra vad man ska göra imorn då, om inte mamma och pappa har bestämmt nåt och det är fint väder , ska jag tigga pengar av dom så jag kan åka bräda här i backen (: liften är jättebrant :|

fjällmackor <3
fråga hannam. så får ni bevis på att dom är jättegooood!

och bajs på bilddagboken, det blev mycketmycket tråkigare.

sockerdricka är inte lika gott längre :( och det är typ deen enda drickan vi har.


men nu ska jag äta, och dricka påskmust!


..

vill heeeeeeeeem! :O


i husåååå

hej allihopa (: är i fjällen nudå, for upp i torsdags. igår gjorde vi inget speciellt, men idag åkte i upp på fjället och jag körde skoter <3<3 kom hem för nån timme sen. det finns inte så mkt att berätta! eller joe! det är ju godisdagen idag :D jag hade fått en hundring av farfar häromdan (i förskott) ;) och när jag vakna imorse så hade jag två påskägg bredvid mej i sängen :D jag öppnade det lilla först och det var från farmor och i det var det 100kr. :D:D och sen öppnade jag det stora som var från mamma och pappa, och i det var det en stor chokladhare och andra små choklader, och en hundring till :D:D skitbra, för jag behövde pengar nu :)

men nu gör jag nåt annat.

bilddagboken..

lite dålig den vart då efter dom gjort om på bdb :O det var mkt bättre förut.

har nyss kommit hem från birsta, eller 30 min sen då . först skulle vi in till biltema för att köpa nåt åt pappa , sen for vi på birsta city och jag gick själv när mamma var på öb och blablabla. köpte lite saker , sedan skulle vi fara på ica maxi och den affären är så stoooor av tråkigheter (haha) men på vissa ställen är den rolig (: hallå fatta vad höga tak! men , där så köpte jag en tidning och gick ut till en bänk och satt och väntade på mamma. sedan kom hon och då for vi hem :) lyssnar på hockeyn nu, men måste träna på tyskan :| har läxa tills imorn och kan absolut ingenting!


tyska nu..

aop

heey, damp att bdb håller på att "målar om" så man kan inte gå in.. =/ och här äre tråk , har spelat samma låt om och om igen, haha lite tomt på låtar eller vad? har bara dåååliga.. men. karro är sjukling idag, kanske imorgon också, tråkigt för hon har slöjd med mej imorn.
idag var polisen på skolan , långtråkigt. och jag hade matteprov som jag hade glömt bort helt, jag tyckte jag inte kunda nåt alls, så jag skrev up allt jag behövde träna på på en sida och tog med mej den hem. men såklart så glömde jag ju bort deeet och fattade inte så mkt på provet.

men nu så ska jag till birta med mammaaaa, hörs! ;)


slöjd

hej, just nu sitter jag på slöjden och ska göra nåt halsband eller nåt , har nyss lagat hålen i mina lovikavantar ;) men hur ska jag göra halsbandet då.. förresten så gjorde jag ett mobilsmycke åt karro också . nu kom linnea och sa att man inte fick sitta vid datorn, för karin hade sagt till HEJDÅ nu är jag tillsagd av karin

.

hej :)

fjäll, fjäll och åter fjäll.

i fjällen ;)


just nu så gör jag inte så mkt, har fikat och ska kanske ut och åka skoter idag igen. gjorde det igår med, åkte i bamsepulkan första gången med lizzy ;)

när vi kom fram i förrgår så var det alldeles igensnöat, så vi var tvungen att skotta fram så man kom in i husvagnen.
det är dessutom en 3 meter hög snöhög precis utanför fönstret :)

och vetni, jag hade glömt min slalomhjälm hemma. först trodde jag att jag inte skulle kunna åka varken slalom eller snowboard! :'( meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. vi kom på en lösning ;) pappas kompis skulle upp till åre, så då skulle han fara och hämta hjälmen :D så då löste allt sej ;)

linda far upp hit till åre idag med w, så jag ska åka med henne i backarna. hon ska ha med sej sin snowboard också, men eftersom hon inte har åkt på ett tag så verkar hon väldigt nervös ;) men det är lugnt. jag ska hjälpa henne. jag vet ju vart nybörjarbackarna är ;) ahaha , där har jag varit ofta..

liften här i huså tror jag ska också åka i nån dag =)

smsaaa!

men nu måste jag sticka  ,   byyyye