27 juni 2007

hej igen era små gullepluttaeeeer!


vet ni, vet ni? hallå vet ni? hallå?! vet ni? näe jag vet inte heller! Haaha! där fick du! :) din lilla öö, ööö, din lilla råtta.
iaf så sov jag och therese hos linda inatt. vi gjorde inget speciellt. vi hade tänkt tälta, men det regnade ju.
asså nu pallar jag inte att skriva så mkt. fast det är så roligt.  ni får lite smått ibland x) haha. men ändå när man har skrivit jättemkt så blir man lixom stolt! men nu känner inte jag för att skriva blogg.. ska gå då.

hejdå!

26 juni 2007

jag känner mig tvungen att skriva! jag har ju inte skrivit sen förra veckan. men det finns en orsak bakom det hela. jag har varit på ett midsommarläger. eller, midsommarkonferans. men det var kul, för jag gick inte på dom där konferanserna, för jag gick på barnmöterna istälet! dom var ju mkt roligare. man fick ju leka ibland, åsså fick man chokladbollar på slutet. åsså själva möterna också då.. jag skulle inte ha badat i ån! nu är jag alldeles snorig! iaf, det hade varit två stora mysterium där.eller nää, tre! Det första var att; Första natten där, så hade det varit några där som kallade sej för QNAS! Quality Nighttime isdfhnsif Service. asså vi fick värsta målingen och en tecking på någon gubbe. åsså lämnade dom ett sånt där kort med telefon nummer och hemsida å allt, så jag ringde det där numret! då kom vi till nån jonte eller vad han hette. han sa att det måste ha varit någon av hans kompisar som varit där. han var ju inte ens i stan. sen kom vi inte längrre med det där mysteriet.
Det andravar; haha inte så värst stort mysterium men ändå; jag lånade ut min vattenpickadoll till joel, som hade den hela kvällen ! när jag skulle gå och kolla så han inte hade haft sönder den så hade linnea den! sedan hade nå småbarn den! och sen elias och den andra vert jag inte vad han hette! då hade dom sprungit och gömt den! :O:O min lilla vattenpistol :( stackars den.. så den hade varit ensam jättelänge.. dagen efteråt kom olivia och sa att den låg i en städskrubb! :O:O MIN STACKARS VATTENPISTOL HADE LEGAT I EN STÄDSKRUBB UNDER HELA NATTEN!!!! x) haha . men då var detta mysterium löst. det tredja var; SISTA NATTEN, när vi gick in på våra rum och skulle byta om eller nåt, så var min sovsäck borta! och lindas täcke! aaaaaaaaah! linda brydde sig inte ett dugg typ, hon bara, jaha.. jag vart ju helt vild :O haha närå x) men jag undrade ju vart dom hade tagit vägen! iaf så gick vi ut, och linda brydde sig inte så mkt om att dom var borta, medans jag trodde att dom hade legat ute och fryst ihjäl. men efter ett tag gick linda jag å ludde in till emelie och hilda och då var vi där ett tag med. och vi lyssnade genom dörren och tog bort papperet i nyckelhålet för att se vad dom andra gjorde i det andra rummet! haha :D det var ju kul x) åsså stoppade jag en penna genom hålet, men jag vet inte om dom såg det eller inte.. ojdå, nu kom jag av mej med täckerna. iaf så hade dom legat i en annan städskrubb i det huset, fast lindas täcke och min sovsäck låg i dom andras rum. så då var det mysteriet löst också.
iaf så gick vi ut och satt oss vid elden. och alla ville gå å lägga sig utom jag linda och ludde! föär där satt vi vid elden och undrade vart alla tog vägen.. iaf så hade inte joel gått å lagt sig än. först tänkte vi 4 gå å busplinga nånstans, men det gjorde vi inte för det var taskigt. så då körde vi kniven :D kniven är ju så roligt! :) särskilt nu när jag har lärt mej och linda att kasta den också! men jag förlorade först.. x) sedan gick vi å somnade. då var klockan typ halv 4, och vi blev väckt klockan 9. :o haha men det visste vi ändå x)
iaf så igår så  var jag med johanna, och vi gick bort till fagervik! jag har blossor på mina fötter nu :(
idag ska jag vara med totta å linda, ska försöka få tag på dom nu..

HEJDÅ!

läger!

nu ska jag gå och fika och göra mej klar, sedan tänkte jag packa lite å ringa till linda! för sen ska vi skejta :D vi ska liksom lära oss trick! vi har lärt oss litegrann ju, lixom vi kommer bli bäst. också ska vi till drakstaden någon dag och åka där. åsså ska vi välja drakstaden på idrotten på mariedal! :D hahahhah , men asså jag vill bli värsta bäst och kunna göra trix å bromsa och allt dedär. åsså en såndär only eller var linda nu sa att det hette. asså jag kan ju göra det i slowhmoshon (inte vet jag hur man stavar till det) men jag ska lära mej att göra det fort också! iaf så är jag hungrig nu så jag ska gå å fika fil å flingor!


HEJDÅ

jag vet inte..

tanken har slagit mig flera gånger. ska jag ge upp, eller ska jag stå ut i några år till?

19 juni 2007

detta skriver jag nu bara för att jag har så tråkigt. att jag måste vänta ända till klockan fyra tills jag ska göra något som är bestämt. för då ska lizzy till vetrinären och vetrinären ska kolla på hennes ögon. för det verkar vara något fel på dom. det rinner något ur dom. nej, hon gråter inte. men hon kanske har ögoninfektion. stackare..
en sak ska jag säga er. nu har jag en ny säng. tyvärr har jag inte anordnat någon uppvisning för detta ännu, men det kommer aldrig bli det heller. nu är det så luftigt inne på mitt rum. men det är inte klart än. vi ska tapetsera om, också ska vi köpa ett nytt skrivbord. vi hade tänkt att köpa ett likadant som vi har inne i rummet, fast måla det vitt. vi slängde ut lizzys fåtölj igår också. ännu mer stackare. men en fördel för henne är att hon kan väcka mig på morgonen. fast inte en fördel för mig då. men hon har stått framför sängen flera gånger och jag har sett hennes tankar om att hoppa upp och lägga sig. men hon har inte gjort det än iallafall. vi får väl se. hon kommer säkert göra det en dag den där bajsplutten. en annan sak som jag vill säga är, inget som jag kommer på.

oh no, shiiiit. bajs. skit. piss. fis. prutt! vad pissigt!

asså det är så dramatiskt. så dåligt dramatiskt, asså sämst. att det kan bli såhär. förstår inte det. jag som har jobbat så hårt, åsså blir det ¨såhär. det kommer aldirg att funka.
vrf vrf vrf vrf vrf vrf vrf vrf vrf vrf?
ska gå nu

HEJDÅ

tänk

att man kan hata någon så mycket.

18 juni 2007

idag vaknade jag klockan 10 av att telefonen ringde. det var farfar. sedan så klädde jag på mej och fikade och sådär. vid klockan 12 skulle jag och mamma fara in till stan och hämta pappa på jobbet. då for vi in till polisen! Jag rånade ju en bank igår, och mamma å pappa anmälde mej. :)
närå, mamma å jag skulle skaffa pass ifall vi ska utomlands. pappa har ett redan, men båda föräldrarna måste skriva på om att jag ska få ett pass.
när vi hade varit hos polisen for vi å lämnade pappa på hans jobb igen. då for mamma och jag in på birsta city. då köpte jag en handväska åsså köpte jag en bikini idag också.
aja. när vi om hem var klockan typ tre. då fikade vi. sedan gick jag ner till linda och hämtade packlistan. och gick hem igen. och då efter en stund så åt vi. jag åt korv å bröd, å mamma och pappa åt spagetti och köttfärssås. sedan har jag inte gjort så mkt. suttit vid datorn. men nu ska jag ut med lizzy, sen på skytte.

hejdå!

17 juni 2007

det är gott med glass.


min dag började med.. öö, hm.. öööööööööööööööööööööööö... jag klev upp ur sängen, duschade. men det fanns inge varmvatten :| det var iskallt! så jag var lite frusen efteråt. men sedan fikade jag och min familj. och sen for pappa och jag till timrå sok, och jag provade på orienterings- skytte. det var inge kul.
aaja.. få se nu.. jag tror jag ska försöka hitta på nåt kul nu, för jag har inte spc kul nu precis.

HEJDÅ

16 juni 2007

idag var ju jag med karrå och hennes syrra och deras pappa på dragracing. det var tråkigt. det var kallt. åsså fick man ont i öronen x) men det skulle vara roligt att köra. :P hahhahahha
jag vill hitta på nåt. men det är snart mat. vi ska äta tacos :) det var jättelänge sedan! jag älskar jordgubbar

det ligegr en bajspåse på mitt skrivbord. asså jag har ju hund. lille lizzy x) :)::;):):):):):)
asså det är kult att blogga när man har mkt att skriva, men jag har inte så mkt att skriva idag. det har jag aldrig. okej, jag ska försöka att inte prata om att jag inte har något att skriva.
iaf så kokm karrå och hämta mej vid halv elva imorse. då for vi iväg på det där. åsså köpte jag sockervadd där, så jag vart alldeles kladdig i ansiktet och på händerna, och jag fick värsta överdrivet skitamkt! det vart så mkt att det vart äckligt. åsså köpte jag korv. och en godisrem. x) det var barn som fick tävla också. dom körde inge fort.
bär vi först kom dit, så gick vi på den ena sidan av banan och tänkte sätta oss. men där kunde inte mathila se något så vi fick gå på andra sidan och sätta oss istället. det var lixom en jättestor jordhög som dom hade gjort så man kunde sitta där. så vi ställde två stolar där och satte oss. jag fick en stol för mej själv, men karro och mathila delade och deras pappa stog. men en liten stund satt karro i mitt knä.
undra vad alla andra har gjort idag? jag måste hämta min packlista hos linda.

imorgon ska jag fara och prova skytte- orientering. :P undra hur det ä? tänk om det är kul. hoppas det då. men jag vill inte börja ändå. :)
nu är jag bannemej hungrig. maten är väl klar snart. ;)
aja , ska kila.

HEJDÅ!

15 juni 2007

haha Bajslinda nu ska du minsann få något att läsa.

hon sa att jag inte hade skrivit på aslänge. på tre dagar. jagh ar varit inne jätte ofta men inte skrivit. för jag har bara kollat runt lite sådär. yeeeeah. bara så ni vet så ska jag på lääääger med liiinda! :D LINDA JAG HAR ANMÄLT MEJ NUUUE! haha. men jag glömde min najs och urin packlista hos linda.. linda låste in sin kiss bajs prutt och fis packlista så jag inte kunde skriva bajs på den.. :(
jag gjorde en skitcool frisyr på linda! den vart värsta snygg :) hon hade en tofs längst fram på huvudet. en längst bak på huvudet. och två på sidan. åsså fick lite hår hänga kvar där bak :) sedan skulle hon göra någon konstig barbie frisyr på mej! :oooo haha. först satt hon upp allt håret i en tofs längst upp på huvudet. sedan gjorde hon fyra flätor utav det håret. sedan skulle hon sätta nå t himla rosa deadem med bollar på mitt huvud. och sedan någon rosett som höll upp luggen. jag protesterade stort x) då vart hon lite småsur tro jag , och tog ut ALLTIHOP! så gjorde hon om. haha! då fick jag två flätor på vardera sida x) haha! så när jag hoppade så flög dom upp och ner :D
igår var det tj-OL kaveln! det är en stafett åsså orienterar ma. i mitt lag var det sofie, jag och helene. vi kom 6a. men dom lottade priserna. men  vi fick pris ändå, vi fick kaffekoppar. asså en kaffekopp var. jag tog en blå som jag gav till pappa! :) asså det var ett lag där som hette POWERPUFFPINGLORNA! härmapor! men dom hade prinsesskronor och nå rosa kläder. härmapor med namnet. ;ooooooooooo

haha

asså jag vill skriva en bajslång blogg! asså en sån som är riktigt diarrélång! :) en långlångkång. den ska vara längre en lindas bloggböcker! japp, då får jag skriva mkt :) jag ska skriva mkt nudå. jag ska skriva ända tills jag har skrivit riktigt mkt diarrélångt.
japp. igår då. vad gjorde jag då? jo jag försökte gör aså gott jag kunde för att få tiden att gå tills kvällen. det regnade ju bara hela dagen. man skulle klä ut sej på stafetten också! vi på timrå sok skulle ha förkläde, sånt där grejs som man har på huvudet, åsså hade jag en pannlapp. plus en nummerlapp. åsså regnade det ju när man sprang! me ndet var skönt. för då vart man ju inte så himla varm som man brukar bli.
nu säger mamma att jag ska klippa tassarna på lizzy. det tycker jag faktiskt om att göra, för man blir nöjd efteråt. åsså blir det skönare för bajsplutten. asså jag har redigerat en såndär ramsa; lissanpissanpö, bodde på en ö. ön börja brinna, alla börja springa. utom lissanpissanpö, för hon hade vingar!
hon är ju en liten ängel ju.
jag ska skrivaaaaaa. jag ska vara med karro imorron, åsså ska vi gå på bio på kvällen. v iska se spiderman 3,
nej vi ska inte på bio! vi ändrade oss. vi sak bara vara med varandra. åsså ska jag ta med mej badkläder för att vi ska kunna bada.
asså jag har ganska stökigt på mitt rum. nää inte så jättestökigt. men lite iaf. jag får snart hem mdrassen till miin nya säng. så dår får jag en ny säng att sov i (a) haha.......
nu äter jag en pinnglass. den är gul längst ner, åsså brun längst upp. det här inlägget blir inte längre än lindas böcker.. :/ jag so vill skriva så där himlans långt.. :/ vart får hon allt ifrån? asså hon baras kriver och skriver. och jag då, jag får lixom tänka jättelänge innan jag kan skriva något. asså snart börjar psycho. eller var det psych? jag kommer inte ihåg. men det är ett bra program iaf! det är roligt x) det handlar om en kille som låtsas att han kan se saker , om mord å sånt där. men han bara luras! :d haha, vad lättroad jag är :)
asså ag kommer inte rpå något. min bajs och urinlista är ju hos bajslinda.. då kan jag ju inte pcka.. men det är lite långt att packa , asså vad skriver jag? jag menar att det är lite för tidigt att börja packa nu. det är ju en vecka kvar. du ser ut som nån himla zebra. lalla. du ser ut som dej själv. lallla. du ser helt normal ut. lallla. alla sser ju ut som en själv. lallallalalallalalalaalalla.
jag ska kanske utomlands, kanske gbg, kanske norge. asså om vi ska til norge så ska vi hälsa på pappas kompis som han har känt sen han var typ 18 år eller vad det var. men han bor ju i norge nu. jag vet inte vad v iska göra då. men bara hällsa på.  asså hej på dej! asså hej på sej! asså hej på mej! asså hej på allihopa! men hejdå!

nä jag ska inte säga hejdå än. jag kan skriva nåt ; DET JAG SKA GÖRA I SOMMAR


midsommarläger
gbg/utomlands/norge , nåt av dom
tälta
bada, fast jag redan har gjort det men ändå
skejta
cykla
men palla.




asså jag trir jag har virus på min dator!

hejdå!

13 juni 2007



today is a good day.

gud vad skönt att må så här bra :) jag svävaaar. haha. end of the dream.

jag skriver itne så intresanta bloggar kan jag säga.
jag ska på ungdomsserien på timrå sok idag. då ska man få saft och bulla :) haha , jag äslar bulla! dom är så goda! :) asså jag måste bara skriva det här; jag vart bajsrädd igår! jag råkade rita ett blått streck på lindas vägg! :o ja vart sktirädd. ja ba; llliinddda kkoollla. hon ba; haha vad du vart rädd. hanna; det är ju vattenlösligt. då kunde jag slappna av. x) ska gå nu, jag ska på birsta city med johanna :)

hejdå!

12 juni 2007

haha

ni skulle ha sett när linda lekte lite störd! x) hahahaha. jag kunde inte höra vad hon sa, men hon frågade om jag var  störd. åsså sa hon nåt om att hon skulle gå in i ett klassrum men det var ett labratorium. det tyckte inte hon om eller vad hon nu sa för något. åsså skulle hon fråga vad en sten hette , så hon tog stenen jättenära örat , åsså tappade hon den! x) rätt in i örat! hah :D hon trodde att den hette sten, men den hette bert. :) sedan skulle bert komma och slå mej, men han missade! :) hahahha
sen kom anton byström, haha. och linda bara; det där är en vattenballong! då for jag upp och sprang iväg 2 meter x) men linda satt kvar,och sedan kastade han den på backen 50 cm ifrån henne. jag vet inte om hon vart blöt.
jag har döpt min andra bräda nu också. jag åker ju mest på pelle bräda, men den andra heter Trasan. :)
vi mötte lite peeople igår. eller såg. vi mötte iaf emelie och alicia som spionerade på oss. åsså matte som inte vågar att åka nerför hela backen. och fredde som var med nån kompis som jag inte vet vem, oc hsom sa att det inte går att åka på grus flickor. och då sa jag pojkar. åsså mötte vi ju anton. och elin sanna och den tredje kommer jag inte ihåg vad hon hette. åsså mötte vi öö.. ööö. öö.. öö.. ajuste det var en pinsam situation för mej igår! jag bara stooor *** åsså var det en som hörde det! ja linda fattar men hon får itne berätta för någon har jag bestämmt. hmm. mötte vi nån mer? nää men vi såg people. vi satt vid vägen på måns och pelle åsså kom det nåra mot oss men då for vi neråt och över till edsagården istället. och jag sa som vanligt; dom kommer döda oss
asså förlåt linda, att jag sa att jag ville slå till dej hela tiden, det var ju bara på skoj! x) men tur att du inte hade hett upp huvudet ännu mera den där gångne nnär jag höll på att träffa . guud jag vart ju rädd att jah gjorde illa dej ju! tänk om jag hade gjort det.. :'(
helt plötsligt började anton prata något konstigt språk. jag tro det var öö. jag vet inte men han pratade och ingen hörde vad han sa. ni hörde inte vad jag sa va? sa han. tur det , sa han. och jag bara; biilbesiktning.
men det lät som han sa det! haha

jag var på stan med totta på dagen . GUUD VAD DYR dom är på café charm! en bulle oche n anan sorts bulle moch en dricka kostade 57:- ! dom är ju inte riktig.
jag köpte ett randigt linne och ett helvitt. asså jag är inte pank på linnen nu iaf.
jag som beöver ett par knickers.
vad kan man hitta på idag? jag vet inte. får väl hitta på nåt då!

hejdå!

10 juni 2007

jag vill göra ngt! men vad? jag vill vara med ngn. får väl prata med nån då. det är sommar :D sooommmar!  sooommmar! sooommmar! men jag vill på polar.. men man har ju kul nu också :) det är ju sommar

igår var jag med karolina. mathilda, hennes lillasyster, skulle laga maten. den vart ju god! hon lyckades ju x) haha. potatisen var godast. hon var så mallig för att då behövde inte hon säga tack för maten.
palla inte skriva nå mer. det är ju sommmarlov!


hejdå!

9 juni 2007

idag vakna jag 10 :o jag brukar ju vakna ungefär vid 8- 9 :o konsigt, jag vet. men jag är sån.´

nä nu. nu är jag arg. HAHA
jag håller på att flippa ur.

nä läs inte  det där. jag pallar inte att ni läser det.
jag heter isabelle.
jag har sommarlov.

hejdå. :)

8 juni 2007

det hände! men det kom inte en enda tår! :o asså jag pratar om skolavslutningen.
dom förra sexorna (inte vi) kom och kollade på brännbollen igår. dom sa att det sög på mariedal. att lagga är mkt mkt mkt bättre. för på mariedal får man inte ens rast. bara så att man kan hämta böckerna.
iaf så förlorade vi mot lärarna med 20 poäng. men det var bara för rolfs enhands lyror. han tog ju typ 6 st, och det blir 25 poäng. men han inte var där skulle vi ha vunnit. vi är den första klassen i historien som inte svor under spelet. haha , det var ju bäst innan vi började spela. då stog lärarna och dansade och sjöng för resten av skolan. och vi i våran klass äger ju! så vi sprang precis framför dom, och dansade förbi flera gånger! :d
GISSA VAD JAG FICK AV ALEXANDRA? jag fick hennes skateboaaaaard :d hon hade en annan hemma, och hon orkade inte ha med sej den hem för hon cyklade. så då fick jag den :) så nu har jag två brädor. min första heter  Pelle bräda.

vi går aldrig mer på laggarbergs skola. det kan inte vara sant. men nu har vi ju sommarlov! :d
jag tror jag ska fara över till vävland med cykeln snart. x) om det är nån där..  jag tror jag pratar med nån först.


HEJDÅÅÅÅ

6 juni 2007

det man har fruktat har närmat sig. dag för dag har det gått, i sju år. i sju hela år har vi gått på laggarbergs skola. imorgon händer det. skolavslutningen. i alla år har man sett fram emot den, men inte i år. i år innebär det inte bara att man får sommarlov, utan också att man måste sluta på denna underbara skola.

5 juni 2007

vakna ööööö jag vet inte. iaf så for man på skolan då, och gick upp i klassrummet. blablabla och vi gick ner till bussen som stog och väntade på oss. vi for till järvzoo. japp. först så skulle vi göra en massa saker i det där huset. frågesport, gissa spår osv. sedan fick vi dela in oss i två grupper och fick en guide med oss. åsså tog alla kort på djuren,. jag tyckte björnungarna var sötast :d dom var så gulliga! haha
asså jag har klarat att stegra flera gånger om nu :)

hejdå!

4 juni 2007

asså det har varit värsta bäst.  i fredags tältade vi med klassen, det var ju kul :) vi sov i ett militärtält så vi hade en eld inuti. då var det folk som fick sitta eldvakt. sen skulle bubbas och linda vakta, åsså somna bubbas. då tänkte linda att det var likabra tt hon sov också. hon trodde ju att elden inte skulle slockna! men det var flera utav oss som hade vaknat och höll på att frysa ihjäl TACK VARE DOM! xD men skitsamma :) vi for hem på morgon på lördagen, åsså gick jag på bio med therese vid klockan 2. Pirates of the caibbean 3. den var ju bra, men inte lika bra som ettan. senare på kvällen så åt vi. sen avr jag ute och cykla med linda. först var vi rnut i vävlansd, sedan edsgården. sen for vi ner på ok och köpte godis. jag trodde att vi skulle bli dödade av nåra. haha :d
sedan for vi hem.
på söndagen, igår, så var jag med karrå. vi hade vattenkrig :d även att vi bara stog framför varandra och sprutade i ansiktet tills den andra flyr! xd haha. lizzy fyllde 2 igår! :)
idag så var det den sista vanliga skoldagen på laggarberg. hanna modig och jag kanske kommer med i tidningen :D  för när vi skulle bära ut djuren till rovdjursstigen så var sundsvallans självaste Torbjörn där :D han knäppt 2 kort. vi var med på 1. så vi får hoppas att dom väljer kortet som vi var med på :) vi fick glass också , och chips, godis, dricka och festis som blev över sedan tältningen. så man blev mätt, för man hade ju ätit mkt lunch också. jag råkade ta jättemycket potatismos! jag höll på å spy. men det gjorde jag inte. (;
efter skolan så for jag ju hem. mamma å jag for in till stan och jag klippte mej. nu har jag snelugg. :) jag är iaf nöjd.
asså jag äger. jag äger så stort. jag är ju helt klart så bra. japp, jag är bäst. jaaaao. TJENARE! jag är beroende av TJENARE! :)
VET NI VET NIE?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?!?! JAG KAN STEGRA MED CYKELN :D:D:D JAG KLARADE DET TYP FEM GGR IGÅR :D:D:D:D:D:D::D:D VISST ÄR JAG BÄST?!?! ERKÄNN! :D:D haha jag äger :)



asså livet är mkt roligare nu. när man är helt sej själv. för då äger allt! lixom, ingen kan trycka ner mej förvad jag tycker. jag tycker vad jag tycker. assä det här äger. :d


vi log föräldrarna på brännboll. med några poäng bara. men jag tror inte vi slår lärarna. för dom har erfarenhet, men det hade inte så många föräldrar. haha, guud vad schysst jag är. förlåt.

SKOLAVSLUTNING :|
asså allvarligt. jag vill inte sluta på lagga. det är världens bästa skola och slår allt och alla. det är värsta fint där. bäst! japp, bäst.

asså det känns evigheter sen jag träffade wallan. jag måste börja kalla henne wallan, för dom andra tjatar om att jag inte ska säga johanna. WALLAN!
det var typ 2 veckor sedan, för hon kom inte på träningen i torsdags. vet inte varför! men hennes klass, asså killarna och dom UNDERBARA TJEJERNA ; wallan, johanna b, madde, claudia. , har varit på klassresa. dom for till svågadalen. dit ville jag också åka på klassresa! vi hade med det i röstningen. men den fick inte precis så många röster. vi for ju till bodaborg istället. det har jag berättat.

jag har gjort en låt om linda. kolla i hennes gästbok så få ni se den. asså på maattelektionen så gick jag runt och sjöng om allt som hände. olliiver, å paatriik kraaaamaas, kraaammas!
haha dom gjorde inte det, men man kunde tro det. dom lekte och tog nåt himla stryptag på varandra.
varje låt som jag gör har samma melodiö.

förresten! jag ritade en boild på våran klass idag på skolan. hela klassen fick vara med, + kent! :D han svävade på ett moln och hade jättestora muskler. x) på beställning, av kent själv asså. :)

jag tror jag ska sluta skriva snart. jag vill bara prata. prata prata prata. babbala. jag är en pratkvarn just nu. babbel babbel babbel. hahahhahaha! vad gör du? jag pratar.

vi ska på järvzoo imorron på skolan. vi far till skolan vanlig tid, och kommer hem ungerfär vid 17.30. ´modig och ellen följer inte med för dom kan missa matchen på kvällen.

asså vad heter du egentligen? skriv det i kommenter. för man kan baara se hur många som är inne och läser min blogg, man kan inte se vem ju! jag vill ju veta vem som läser mitt liv! :d det kanske är gud. tänk om han läste det här. tänk om gud kan läsa. det borde han kunna. men jag tror inte han har internet.


jag sticker nuja!

HEJDÅ!!!!

1 juni 2007

idag var jag och klassen och badade. det är svinsvinsvingrisnöff kallt på golven i omklädningsrummen! jag fick ingen känsel i fötterna! det var inte så kul efter ett tag att bada. men jga åkte i rutschkanan 3 ggr. lr näe, det var 4 ggr. näe 5. jag tro det var 4 lr 5. iaf, vi skullepka på led. det var jag, linda, karro, totta, sussa, och robin som skulle åka på magen och hålla i varandra i fötterna. jag skulle hålla i tottas fötter. shit, vi höll på att åka ur för det gick så fort! vi lixom for upp på kanten! åsså fick jag jätteont på dom där sakerna som sticker ut, för dom tog i i något hårt! så då var jag tvungen att släppa taget om therese. och karro blev det likadant för, hon fick åxå ont där! så hon släppte taget om mej. och robin släppte taget om karro. men dom andra höll sej fast. det är jobbigt när folk skvätter vatten på en i bassängen, då får man ju i ögorna! så därför håller jag händerna för ögorna, det ka se lite dumt ut men jag vill inte ha vatten i ögorna! jag lekte att jag var hajen som skulle äta upp sussa, hon avrt faktiskt rädd :D