31 januari 2008

läxa, läxa, prov, prov. imorgon har jag prov i fysik. som jag påmindes om i onsdags, som jag tränar på idag. och det är svårt att vilja lära sej något som är så tråkigt. massa, tyngd, accelartion  (?), stabilitet, rörelse, tyngdkraft, flera miljoner mer saker, och jag blandar ihop allt. och glosor i engelska tills på onsdag, men det brukar gå mkt bättre. men sen torsdag om en vecka igen så har jag prov i tyska. det kommer vara det största provet i hela sjuan, för vi har prov i allt vi har lärt oss i hela sjuan.
så nu har jag inte så mycket att säga längre, måste stänga av datorn, skärmen iaf, eller näe bara bloggen, och fortsätta plugga fysik till provet imorn. det är inge kul.




hejdå gott folk, ikväll ska jag till backen med linnea moa och madde

det finns ett måste

det känns som om jag överger min blogg, sakta men säkert. men det vill jag inte! jag ska försöka skriva mera, jag skaaaa.

idag har det varit en bra dag, det började med engelska. det har faktiskt blivit lite roligt ska jag erkänna.. vi hade läxa , glosor.  efter engelskan var det bild, jag vart less på mitt himla öga jag höll på med och gav det till linnea som så gärna ville ha det, och började på en drömskola med vicky och madicken. Det blir värsta coolt, eller coolt och coolt, det är färgglatt! som vanligt så drar tiden jämt iväg på bilden, varför gör den aldrig det på t.ex. fysiken? fysik är så himla trist! jag kan lägga till att efter bilden hade vi fysik. våran lärare var ju tvungen att ha kvar oss det allra längsta, medans alla andra inte behövde gå på no;lektionen. men, vi fick sluta efter halva lektionen, typ tio i elva, och då hade jag fördröjt tiden med att smsa med linnea som hade maddes mobil och satt ute i korridoren och väntade på oss. meedans alla andra i klassen gick igenom provfrågorna.
när vi slutade så skyndade jag mej upp till skåpet, sedan gick jag, madde, linnea och johanna hem till linnea =) där gjorde linnea och johanna ordning panpizza och en överraskning, och sa åt mej och madde att stanna i vardagsrummet och vänta. men vi kunde inte hålla oss! så vi sprang och gömde oss och försökte smygtitta på vad dom gjorde, men såg inget.. men tillslut så var alla i vardagsrummet igen, och dom kom med överraskningen, färgade drinkar ;) och linnea satt igång filmen. kommer inte ihåg vad den hette.. sedan vid kvart över tolv gick jag till boxningen och bytte om och väntade på alla andra. ja vissa kom , vissa inte.. dom där vissa inte kunde ju iinte vara linda, claudia och zhara. så alla fick vänta på dom en kvart , när dom stog där i omklädningsrummet och bara praatade :p men sen var allt över och vi fick skjuts hem av lindas pappa. och jag följde med linda hem. vi gjorde inte så mkt, haha men linda retade mej med en pinne ;D och jag kom hem för lite mer än en timme sedan och har ätit och är mätt och belåten. nu ska jag försöka träna på läxan om jag får lust.
hahahahahha pilutta dej :D jag har 2 h sovmorgon imorn =) bara för att fysikens lärare var borta , och då hde hon sagt att vi fick sovmorgon. och efter nån minut så ringde nån och sa att dom hade fixat vikarie åt oss, men då sa hon att hon hade ju redan berättat för oss att vi inte behöver gå på fysiken så då fick vi ju sovmorgon ändå =)

och jag ska till fjällen på fredag :) och träna snowboard x) hur mkt jag än tränar (har åkt i snart 3 år) så blir jag aldrig bra ! haha.

men justde! ni vet inte vad jag gjorde igår :D iallafall, jag höll ju på med en såndär jättestor kudde på slöjden, och jag blev klar med den igår. så då ringde jag mamma och frågade om hon kunde hämta mej, aa det kunde hon men då skulle vi fara in till birsta direkt då. så då kom hon, efter en lång väntan. först for vi på plantagen, sedan for hon på ikea och jag gick in på birsta city och letade upp madde linnea och johanna för dom skulle gå där hade jag hört. jag hittade dom på cubus . så då gick jag med alla dom och vi gick på charm ! ;D där köpte jag bullar! :) kanelbullar ;) haha.
när jag kom hem så gick jag ut och gick med ellen och hundarna. sedan gick jag hem då.

men vi ses någon annan dag,

har klippt mej :)

hejsan på dejsan, äntligen är det helg! (y) och igår klippte jag mej , om du inte sett det. =) också när mama och jagga var klarra hoss frisan sså for vi hem och hämta papa, sen for vi till elen och mamma pappa moster och emanuel for iväg på hockeyn, men jag gick in till ellen och vi var barnvakt ;) efter nån timme så natta vi jeffen, och sedan så baka vi "klädkacka" och poppade popcorn. haha nu har jag inte tid att skriva nå mer för jag ska ut med hunden :D

bajsbajs!

sommarloooov

hej, idag har det varit vanlig skoldag då, fast vi hade ju bild :D man ska göra nånting som inte finns typ, en egen idé, typ en drömsak. linnea gör kläder, asså hon är bäst på att rita! och madde gör en rund telefon, egentligen jobbade jag med henne från början med att göra en telefon, men så tappade jag bort mina papper som jag hade ritat på och jag orkade inte göra en telefon nå mer.. nu har jag ritat en svart rund cirkel, och då sa alla att jag skulle göra ett öga. så nu gör jag ett stort rund öga med en stjärna till pupill också ska jag typ måla många olika färgnyanser. eller jag vet inte, jag bara babblar på.
sedan efter nån timme så var det lunch, det var skitgott :) sedan var det matte, och sedan idrottshögstadiet, boxning. vi fick gå igenom grunderna en extra gång, men nästa gång ska vi kanske få boxas mot nån som har sånadär kuddar på händerna och man ska slå på dom. sedna var det slut, och linda och jag tog bussen hem. nu finns det inte så mycket mer att berätta , typ att jag ska följa med linda på något. och att på det där något ska jag ta med mej pengar så jag kan köpa fika. =) och att imorn ska jag klippa mej. och att på fredag ska linda köpa en chokladkaka och då ska jag också göra det annars blir jag så avensjuk. och att på lördag är det polar, och jag och linda ska till karro innan och sen far vi dit. och att på måndag är det friluftsdag på timrå sok. och att på nästa fredag är det helt plötsligt februari. och att nu ska jag sluta blogga, hejsvejs !

klar!

jaha, då var jag klar då med designen ;D inte för att den är skitsnygg heller men, man måste ju byta ibland :) men nu har jag suttit här nå timmar :|
ja, hejdå ! ;)

fult!

haha, jag har inte tänkt på det , men det är nog dags att byta utseende på min blogg nu ;) så nu ska jag iaf försöka göra det,

hejdå :D

det finns inget att blogga om jue !

eller kanske lite. kanske nån enstaka mening eller så. eller bra nåogt ord. eller en hel bok. men idag på skolan klockan åtta så var det elevråd, och stackars lilla linda missade engelskan. men jag vart så klart glad! aja, jag fattade typ nästan vad dom pratade om, dom pratade om gardiner och tyger och soffor och puffar och bord. Och att dom som ville från elevrådet skulle få åka in till birsta nån dag och kolla på gardiner, på skoltid! Då så ville dom ha 2 stycken från sjuan och jag och claudia ville vara med. Men då skulle dom bestämma dag och tid.. och kom fram till att dom skulle åka efter sjuornas lunch och före matten och missa idrottshögstadiet. men då ville vi inte följa med längre, för då skulle lidna få gå på boxningen, sjlv, med alla killar och det skulle ju bli hennes marddröm. Så då så var det bara nåra nior som skulle fara in till birsta. och vips var elevrådet slut och dagen gick på. men när vi skulle på lunch så letade jag reda på karro linda och ellen, men då mådde visst linda dåligt och skulle åka hem så hon skulle inte ändå på idrottshögstadiet. och jag ellen och karro gick upp på lunchen och där berättade jag för claudia att linda hade åkt hem och att vi kunde åka till birsta ändå. så när jag kom ner till skolan igen så mötte jag claudia och hon sa att hon hade sagt åt dom att vi skulle följa med, och då fick jag snabba mej att hämta mina grejer i skåpet och sen gick vi till bussen. Men hon var nära att missa den ändå, för hon rusa in igen och hämtade din svenska och när hon var där inne så kom bussen, men hon hann.. ;)
ja , och vi for in till birsta med dom andra niorna från elevrådet och gick på den där gardinaffären på barnens hus. hallå det tog evigheter för alla att komma överens över vilket tyg vi skulle ha! men till slut hittade dom några och tog prover på dom och sedan gick alla in till godisaffäreeeeeeeeeeeeeeen! :D:D:D:D:D haha alla köpte något ;)
sedan så for vi hem. och nu finns det inget mer att berätta

eller jo, att jag ska på stan imorn med karro! =) juste det är ju elevråd imorn också,  tjugo över tio. påminn mej!

hejdå och kommentera annars är du stämplad som en latmask

helg

ja, vart ska man börja ? ;) igår var jag i backen med elin backlin, moa, madde och linnea zaboli. det var kul :p också var det en fyllgubbe där som åkte, och han smällde raketer i slalombacken mot dom som åkte där, så då gick elin och sa till dom som jobbade och då vart han avstängd, för man kunde ju få raketer i huvve eller nåt. haha tänk att få en raket i huvve! och undra hur det var för han att åka slalom när han var full.
och idag var jag på skyttetävling uppe i övik, det gick inge bra, jag kom fyra så jag gick inte vidare.


förlåt för att jag inte har bloggat på väääääldigt länge!

men gott nytt år på er iaf ;) Jag var i karros stuga över nyår iaf, och då var det nån annan familj som dom kände där också. Men det var jättekul =) Också har jag åkt i backen bara 2 gånger :O och jag ska tvinga med mej linda dit nån dag. Eller näe, inte bara en dag ;) haha.
Och nu har vi fått bytt på idrottshögstadiet! Jag, linda och claudia har boxning på onsdagar! Det ska bli läskigt, eller näe för jag klår alla! Och jag har bild på fredagar, det har karro med :) Jag har liksom inte haft bild under hela sjuan :O Och karro då, hon hade det ju 3 gånger i veckan juu. Men nu kommer jag ha det 2 gånger i veckan, för nu byts musiken till bild.

Idag var det halvdag på skolan idag. När vi slutade så gick jag linda och karro till badhuset och då var elin backlin och emma där också, och vi köpte strips. Sedan när vi hade suttit där en stund så kom bussen som karro skulle åka med så hon fick lite bråttom ;) Och elin och emma hade gått redan. Sedan så satt linda och jag kvar typ 5 min och jag köpte en flaska dricka. asså en såndär liten flaska dricka, sedan gick vi ner på sibylla för jag tänkte fråga om man kunde få 2 sugrör där ;d och det fick jag gratis! Också var jag snäll mot linda och köpte en mos åt henne, och då satt vi där till tio över tolv och pratade gammal historia hah.
sedan så gick vi hem då och linda följde med mej hem. Och vi klädde ut oss så mycket asså, men mest linda dååå ;) och sen var det plåtning också, haha tror jag ska ladda upp bilderna! fast måste nog laddar över dom till datorn först.. Men dom kommer på bloggen :D hah.
Sedan så gick linda hem vid fyra tiden och jag börja äta middag. jag och karro hade bestämmt att vi skulle på bio, så jag och pappa fot och hämta henne halv sex. Vi kom in till filmstaden typ tio i sex, och då halvjogga vi upp till ica och köpte sånt man kan äta ;) sen så småjogga vi tillabaka och hann in på filmen precis innan den började. Vi såg förtrollad. Vi var på guldkompassen i förrgår :D den var bättre.
och nu är jag hemma och ska gå och lägga mej snart, för att klara av att kliva upp. Det är ju lite ovant att kliva upp så tidigt, fast jag har en timmes sovmorgon imorgon..

men nu kommer lite bilder!

image26