.

hej :)

igår ringde ellen och väckte mej, hon undrade om jag kunde följa med på birsta med henne och jeff. jeff hade tydligen bestämmt att idag skulle han på birsta med ellen och isabelle, så det var väl bara att tacka ja då. jag klev upp och gjorde mej iordning, och gick ut med lizzy . sen så kom dom och hämtade mej , och vi fick skjtus in till birsta av moster. vi var där några timmar , och åt på donken såklart :)<3 jag köpte nån slags tunika typ , hårspray och en ansiktsmask :D det var länge sen jag köpte en ansiktsmask.. aja, sen skulle vi ta bussen hem för jeff hade bestämmt att han skulle åka buss. klev av vid ok, och då fick vi skuts hem av moster. direkt när jag kom hem så ringde ellen och sa att jag skulle följa med henne på lidl, så då gick vi ner dit. och var där ett tag. ;) sen så gick vi hem då ...
på kvällen ringde jag linda och gick ut med henne, vi träffa fille och anton och var med dom , sen så skulle jag hem skiiit-tidigt  !! mamma hade kommit hem , hon hade varit och åkt nån förja till tallin med några kompisar . och jag fick det jag hade önskat mej :) :)

idag så ska jag duscha nu och gör aden där ansiktsmasken ( :D )  och sen kommer pappa och hämtar mej, sen far vi till farfar och ska leta efter en gammal kärringcykel. och ikv ska ja va med ellen , och vi lär ju hitta på en massa.       

nu ropar duschen

28 april

hej :)



idag så vakna jag halv nio av väckarklockan, egentligen skulle ellen ha ringt och väckt mej vid halv nio-nio men hon ringde aldrig :O iaf så klev jag upp och duschade , sen så tjogo över nio ringde jag ellen , och då låg hon hon och sov ;) vi bestämde att hon skulle vara hos mej kvart över elva. jag torkar håret och plattar det och en massa, och fikar. klockan kvart över tio ringer ellen och sa att hon hade somnat om, så vi bestämde att hon skulle vara hos mej fem i halv tolv ist. jag går ut och går med lizzy , kommer hem kvart över elva. städar ihop lite, halv tolv ringer ellen och säger att hon hade somnat om igen, och hon inte var klar. så då bestämde vi att hon skulle skynda sej till mej så fort som möjligt. tio i tolv kommer hon hit, jag skyndar mej ut sen så skyndar vi oss ner till busshållplatsen vid lidl. det var meningen att vi skulle ta fem i halvbussen , så vi fick vänta lite i busskuren. eller ganska länge då.. :P  aja, sen så kom bussen och vi hoppade av i stan. och DÅ kom vi på den bra idén att vi kunde gå och hälsa på våran mormor som kom hem från teneriffa för nån dag sen, så då gick vi dit.
när vi hade varit där ett tag och fikat å så, då skulle vi ner på stan :) och där gick vi nåra timmar, och åt på donken såklart :)<3 sedan så for vi hem med bussen, hoppade av vid ok, ringde pappa och sa åt han att hämta oss vid lidl, så då gick vi in dit och jag köpte en cider :):) sedan så kom pappa och då skjutsade vi hem ellen.
när jag kom hem så åt jag , sen har jag bara haft tråkigt och nästan dött.. gick ut med lizzy en liten promenad, träffa fille och fredde och stanna å prata med dom i 5 min, det enda roliga den här kvällen iaf. kul liv ! not.

ska gå och dö nuja !

lindahenriksson karolinawesterlund ellenordahlström - musiken som du minns.
HAHAHA gud vad jag har bra humor asså. :(

:) :) :) :) :) :)

NO POLAR FOR MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :D


26 april

nu äre så här att jag vet inte om jag ska på polar eller inte, och jag måste bestämma mej snart.. buuhhhuuu jag vill inte dit, men samtidigt vill jag göra nåt roligt..

idag har jag iaf varit med linda, vi gick till vivsta och sen for vi hem, sedan for vi på sporthallen och kollade på när lukas spelade fotboll. det vart visst oavgjort matchen som vi kollade på. sen så for vi och hämtade linnea z , sen så skjutsade dom hem mej. och här sitter jag nu och måste bestämma mej :( hjälp mej.

.

nu ska jag duscha sen så ska jag bestämma vad jag ska ha på mej, sen drar jag till johanna bergström ! :D:D<3

.

hejhej, just nu sitter jag med benen uppe på sängen och sitter på stolen för jag får inte sätta ner fötterna på golvet för det är blött. mamma torkar golvet inne på mitt rum nu, fast nu är hon ute här ifrån.
idag så var det bara halvdag på skolan ! började kl. 8, egentligen skulle vi ha haft två timmar biologi men den var inställd så vi fick ha 2 timmar sv ist, och inte nog med det, direkt efter så hade vi sv igen. alltså har jag bara jobbat svenska idag i 3 timmar, och det blir väldigt långtråkigt. vääääääldigt.
iaf så slutade sista sv-lektionen fem i 11 , och då tog jag bussen in till birsta med moa och madde :) vi skulle köpa presenter åt johanna b eftersom hon fyller år på måndag, men vi är bjuden på barnkalas hos henne imorn :) haha.
var där nån timme eller två, sedan kom moas mamma och hämtade oss och då fick jag skjuts hem :) var hemma typ halv tre, och sen dess har jag inte gjort så mkt alls, bara varit inne, och varit ute , och varit ute och gått.

imorn är det freeedag , slutar tjugo i två efter bilden på idh, sen så har hela mariedal lov i en veeeeeeckaa! :D :D sköönt. gud vad alla andra skolor måste vara avundsjuka !
och på lördag är det polar, jag vet inte om jag ska gå. få se om jag orkar eller över huvudtaget vill . :)

hejdå

.

men snälla lyssna någon gång, det är du som är problemet

.

hejhej, är på boxningen och har tråkigt. jag orkade inte ta med mig nå kläder idag så jag sitter här på golvet och tittar på när alla övar på taktik uppe i "ringen". fast däruppe är inte zhara och annica, för dom är inte lika bra som killarna ;) just nu står zhara och väger sej. men det här kostar pengar eftersom jag bloggar på mobilen

mjo

här sitter man nu och lyssnar på lars winnerbäck :):):)

idag har det inte hänt nåt alls. vanlig skoldag, hade sovmorgon och fick skjuts till skolan av ellen. när jag kom dit så var det tyska, sen så hade jag håltimme igen. jag orkade inte gå hem till linnea idag, så jag stannade på skolan med viky :) sen så vare engelska, sen lunch, sv och efter det slöjd. tog bussen hem.

när jag kom hem så städade jag ihop lite, sen så har jag inte gjort så mkt mer förutom att jag gick en prommiis med hunden. och egentligen så ska jag ju ut och springa ikv, men jag vet inte om jag orkar. har ju börjat gjort det fast jag tar ledigt på helgerna.

får väl se hur ja gör, hejdå

.

hejhej.
idag så är det fotbollsturnering på ncc, och dom som inte ville vara med fick vara kvar här på skolan och jobba.
vi hadde sovmorgon till klockan nio, och då fick vi planera  våran dag i en halvtimme sen så hade  vi rast en halvtimme. då drog jag ut  alla till den dära stora röda gungan :)
efter det så skulle vi ju in igen, då satt sej johanna och jag i klassrummet bredvid vid datorerna och höll på, sedan så hade vi musik . det var nån tävling där man skulle gissa vem som sjöng och blablabla. sen var det lunch, vi fick sltua 10 min tidigare så vi fick en timme lunch. jag gick upp mej johanna b , sen så gick vi ner på skolan igen och hämtade pengar och gick till lidl och köpte godis :) så nu sitter vi här igen vid datorerna och äter godis. men kristina kommer in då och då , och då klickar jag upp wikipedia och läser om islam ;)
också sitter det typ 10 st i andra delen av det här klassrummet och tittar på "forrest gump".  

hejdå :)

'

hejehj, jag har kommit på en jättebra sak! :D om man känner för att äta nåt, nånting gott fast man inte vill att man ska äta något onyttigt och inte vill bli mätt för att man snart ska äta middag, ja då kan man borsta tänderna :) det är faktiskt gott om det är en god tandkräm :) :)  åååååh, vad jag är smart.

om typ tjugo min ska jag hem till familjen dahlström och äta middag. mamma är där redan och slingar (?) håret, men jag ska vara där klockan fem.
jag har en fråga: ska jag göra blonda slingor?

sunday

hejhopp!
inatt sov ellen hos mej, och hon gick hem för snart en timme sen. :)
idag så vet jag inte vad jag ska göra, tror jag ska sätta mej ute och försöka få lite färg på mej, hunden måste nog ut också för hon ligger och piper hela tiden så man blir ju dööv!

imorn är det måndag, och det är bara den här veckan kvar sen så har vi en veckas lov ! , sköönt. och sen är det bara några veckor kvar tills det är sommarlov!

nu ska jag ut, byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeee

.

ellen är duktig, för nu står hon i köket och gör fruktsallad till mej och henne :) själv så sitter man här och väntar på att allt blir klart ;) nu är det typ klart för hon dukar fram, måste nog gååååååååååååååå! :D

:)

hejhej, kom hem från birsta för typ 45 min sen. vi skulle ju gå ner till bussen , och den gick fem i halv och när klockan var kvart över så gick ellen och jag in på lidl och köpte varsin cider, men när vi kom ut så såg vi bussen åka och då var den tjugo över! så då tänkte vi först vänta en halvtimme på nästa buss, men så ringde vi fredrik och fick skjuts av han in :)
jag köpte ingenting, inte ens nåt att äta :D för ellen bjöd mej på en cheeseburgare , jag älskar cheeseburgare <3 :)
aja, ellen skulle vara hemma klockan fem, så vid halv fyra sprang vi ut till bussen som vi såg gick till timrå. men vi skulle inte behövt springa för det var sån kö :) sedan hoppade vi av vid ok, och gick hem till mej och ellen hämtade cykeln som hon hade tagit hit.
sen så har jag inte gjort så mkt, städat lite.

och ikväll ska ellen sova hos mej :)

-

lördag .

hej jag heter isabelle och snart kommer kusinvitamin till mej sedan ska vi ner till mariedal och ta bussen därifrån in till birsta. så jag har inte så mkt tid till att blogga, vi hörs väl nån annan gång. :) :)


hejdå , hare braaaaaaaaaaa !


fredaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag !

ååh så skönt med helg! :):):)

ajdå..

skulle försöka ändra lite på bloggen också vart den så här superduperful. och nu har jag ont i huve så jag ska stänga av datorn, hejjs!

.

hejsan kära blogg, jag har nyss kommit hem från skolan. fast direkt när jag kom in, så åt jag sockerkaka :) det var gott.
det finns inte så mycket att berätta , förutom att det har varit skola hela dagen. så nu publicerar jag det här inlägget och loggar ut :)

biologi

hejsan, sitter på biologin och har tråkigt :/ vi pratar om kött man kan äta och blabla. Måste skriva lite nu,

jag är glad idag.

eller jag känner mig glad, men jag har just nu trååkigt. göra min dag rolig? :)

onsdag

jobbig dag men, det funkar :) bara för att niorna hade np i engelskaaa, så var vi sjuor tvungen att ha matte eftersom alla engelskalärare var upptagna.. efter matten så var det bild , jag har inte varit så duktig där eftersom jag gör nåt nytt varje lektion och gör aldrig klart något, men idag så började jag med ett tryck :) det är ganska fult men ändå, det är typ nån himla blomma.. tror jag ska ge tröjan till städtanten ;) näää. kanske till min mentor.
efter bilden så var det no, biologi. danne hade kommit tillbaka från thailand och var bruuuuun. men vi behövde inte jobba nåt alls, för vi fick bara lyssna på när han pratade om ormar, snokar, björnar, bajs, träd, äpplen, ide, och en masssaaaa.
sen så var det lunch, och det var så himla varmt ute! så då gick man ju utan jacka :D skööööööönt. riktig vårkänsla!
sen var det mattte igen! :/ dööötråkigt. eller, vi har ju så sträng lärare så vi dör ju av tråkighet! aja, sen så var det idh och jag hade boxning. jag for dit med annica :) linda har ju slutat den lilla prutten. men, jag tror jag också ska sluta och byta till hälsostudion ist.


igår var jag ute och jogga med ellen :D SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT DET VAR!  aaa, så jag har bestämmt (nästan) mej för att jag ska ut och jogga varje kväll, så jag orkar springa jättemkt på orienteringen i sommar !

det är såå varmt ute. vänta , ska gå och kolla hur många grader det är!
ojdå, det var inte så värst. eller joo, i skuggan var det +7 grader, undra vad det är i solen! ska gå och kolla om vi har nån i solen.
+13 grader i solen :D

ska gå nu , hejdå :)


aehalehaeh :)

hejehj, jag och ellen är nööördar. satt nyss på inne på internetcaféet men då tog tiden slut och nu stack vi till telia och jag är inne på en bärbar dator där :D och på dom andra så finns det inte internet, så det är synd om ellen..

måste gå nu innan personalen blir sur på mej :)

HÅLTIMMMMMAAA

hejsan, nu är jag hemma hos linnea . vi har håltimme, och det är så tråkigt at vara på skolan så gick vi hit :) och när vi kom fram till hennes hus så kom linnea på att hon hade glömt sin hemnyckel i skåpet på skolan, så hon och madde sprang tillbaka och lämnade johanna och mej här ute. men då så gick vi på ica och köpte choklad ist, och då vart dom lite avensjuk när dom kom tillbaka ;) och ingen fick smaka av mej.
om 20 min är det engelska, engelska engelska engelska.. det är jobbigt med engelska, men ändå kul på nåt sätt. men vi måste nog gå snart, för jag vill inte komma försent idag som jag gjorde igår.
hejdå :)

.

nä det här funkar inte. det blir ingen ny design, för jag klarar inte av det! göra en åt mej?

.

förlåt för så många inlägg, men jag kom på att jag ska försöka att göra en ny design till bloggen (eftersom den här är så ful och tråkigt)

.

jag har fått nån kick, jag ska köpa ett "joggingställ" också ska jag ut och jogga några gånger i veckan :D bra idé vavava? :)
och, jag vill inte bli vuxen. eller jo, halvvuxen. jag vill ha en egen lya och vara rik :) eller näe, inte rik. eller jo.

och jag håller på att dö ut nu, jag vill ut. men jag sparar det tills imorn,


vardag.

nu äre måndag igen då, skola. började med mentorssamling (suck) sen så var det gympa. och efter halva gympalektionen så kom min mentor (monica timståhl) och sa att jag hade tid på hälsokontroll 8.30 (direkt efter mentorssamlingen) så då var jag tvungen att gå från gympan och upptill sjuksyster. och det gick fort :)
sen hade vi so , det är tråk just nu, håller ju på med religion.
efter det lunch, potatisbullar! så länge sen man åt det :) och när vi hade ätit klart så gick jag till ica med hanna och ellen för ellen skulle köpa pez, så vi fick lite bråttom till engelskan men jag fick ingen frånvaro vad jag tror :)
efter det svenska , sen matte. sen slut på den här skoldan :)
jag gick hem med linda, det kändes väldigt skönt eftersom det var så länge sen! :):):):)

har bara varit hemma sen deessss

har pratat lite med katarina om orienteringen, tror jag ska fortsätta ändå :) jag har nog bara blivet lat..

goodbye :)

--

L I N D A  H E L A  H E L G E N  :D :D :D :D :D

torsdag

torsdag innebär, 2 timmar no, svenska, lunch, matte, tyska, matte. det är den jobbigaste dagen, så alla vet!
tog bussen hem med hanna :) och när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, sen så har jag ätit och nu håller jag på å städa.. det behöver verkligen mitt rum nu. jag vill ha nya tapeteeeeeeer :(:(:(

linda var på skola idag, YIPPPIII :) länge sen man såg den filuren (:

byyeeeeeee smsa och gör min dag glad

ingen rubrik.

smsa mej innan jag dör :)

varför rubrik?

hejhopp, idag så har det bara varit en vanlig tråkig skoldag. tog bussen till skolan (har faktiskt börjat göra det nu) och då var det mentorssamilng.. bajs på våran mentorssamling! sen så var det idrott, innebandy :D men karro var inte med.. :/  HAHA vad jag var dålig! jag hade värsta chansen när jag tog bollen och sprang med den mot mål och absolut ingen stog ivägen, också ramla jag :D haha dom sa att det såg ut som jag bara la mej ner på golvet.. så jag missade den dära underbara lätta chansen.. ;)
efter det så var det so, håller fortfarande på med religon. men vi hade kikkiiiii så vi fick sluta 15 min tidigare :D så då gick jag ner till ellen och gick med henne upp till maten.
efter lunchen... var det engelska. både linda och hanna var sjuk så det kändes ganska tomt där jag satt med ellen och karro.
sen.. så var det svenska, vi hade typ lästimme fast vi inte skulle ha det.
och efter det.. var det mattematik.
och sedan.. slutade vi och jag gick till bussen, for hem och städade. och då ringde linda :) stackarn, hon kände sej så ensam när hon var där hemma och var sjuk! så jag pratade med henne i tele typ 1 timme.

orkar inte skriva mer :)

abjbjabfjbaljrhlajröaokröaekr

var tvungen att ta bort förra inlägget för det kan väcka sura miner. menbajsss hejdå

fjällen..

nu är man här uppe igen då, tråkigt. det är dåligt väder och vi ska hem på söndag. jag slår vad om att det kommer vara dåligt väder hela helgen, och snöstorm på söndag så man kan inte åka hem :| förlåt, varje gång jag är här uppe tjatar jag om att jag vill hem. förlåt förlåt förlåt, jag ber så heeeemskt mkt om ursäkt.

snart blire efterrätt, jordgubbar! <3<3<3 då kan man ju låtsas att det är sommar :D om man blundar asså.
smsa mej :( det är kul att få sms, asså man blir så glad av det!