lördag

igår så var man med elin då :) träffa isaak och jocke, va med dom sen så skulle jocke äta , fick vänta typ 2 timmar utanför hans hus för han kom aldrig :O aja, jonna och janine kom och höll oss sällskap, åsså kom fredde och hans bror med moppen, sen skulle jag hem och hämta hunden. när jag kom tillbaka så var det jonna janine isaak och elin där. efter ett tag kom jocke ut, aa och då följde de efter nå smådrygajobbigaungar. aja. sen skulle dom in, tuuuur. sen så gick vi nånstans, mötte HANNnNNNAAAAAA MODIIIIIG och hennes kompis alicia, dom skulle ner på ok och köpa godis ;) sen så orkade jag inte mer så jag stack hem. sov efter några timmar..
idag så vakna jag tjugo över sju, fick PANIK och drog på mej byxorna fort som attan, sen börja tänka på att det var ju fredag igår.. så för att vara säker så var jag tvungen att kolla i kalendern för att se om det var lördag. det var det, så då fick jag ta av mej byxorna igen och sova.. sen klockan tjugo över nio vakna jag, hade fått ett sms av elin kl. 8 , hon undrade om jag var vaken. svarade inte utan var så trött så somnade om, vaknade tio över ett till sms av elin hon undrade samma sak igen, aja då sa hon att jag skulle komma ut till lekparken men kunde inte för jag skulle duscha å så. men har inte duscha än.. är ensam hemma idag förresten :) och linda skulle ringa när hon kom hem från sollefteå :)

HEJJSSSSS


skoldag

idag var det skola, började klockan 8 och då hade jag.. hm.. tyska var det ja :) där så jobbar vi i typ 3-4 grupper och ska göra ett prov till dom andra grupperna. jag håller på med nån ordsallad. de andra sakerna lät mkt tråkigare :) sen så var det bild, det var lite spännande, haha eller vad man ska säga. har saknat rita :) läraren asså. nu så skulle vi göra nå budskap eller det var nåt annat det hette, det lät kul men jag kom inte på något att göra. men på fredag har jag bild på elevens val, så hoppas jag kommit på nåt till dess. sen efter bilden så hade jag lång rast, 1 timme och typ 10 min. var med karro och claudia :) vi typ gick ut sen så gick vi tillbaka till skolan och satt oss i fönstret vid aulan, och då kom det nå fler och va social med oss :) vi kollade på när dom hade gympa därute i spöregnet ;) aa sen klockan fem i halv tolv så var det svenska, vi ska ha lästimme på onsdagar nu. förr så var det på torsdagar. jag fick gå typ 10 min tidigare för jag skulle till pia och skriva in mej på idrottshögstadiet :) efter det så slutade vi, men jag följde så snällt med linda upp på maten. när vi var klar där så gick vi till ok, jag köpte nå chokla men när jag hade betalat så ångrade jag mej och lämna tillbaka ;) sen gick vi till lidl och då köpte jag chokla där ist för dom är mkt billigare :) ekonomisk flicka ;) gick hemåt, efter jag och linda hade kommit en bit så kom matte bakom oss så han cykla med oss, sen så kom isaak och cykla med oss , fast dom fick cykla sakta såklart.
när jag kom hem så gjorde jag inte så mkt, jag var genomblöt så jag bytte om :) skulle egentligen på hockeyn med linda (timrå-modo) men hon orkade inte så det vart inget med det och hon var hos karro också och hade ingen skjuts hem.
och äre nån som vet vart mina hörlurar till mobilen är? :O hittar dom inte :( buhu. jag vill ju ha dom på skolan

det var min dag det :) eller juste jag har varit ute med hunden också, men nu har jag jättetråkigt, göra något? eller ring och smsa så jag inte ruttnar bort :)