julloov =D

hej, idag har jag varit med karro. Jag kom hem till henne på förmiddan. Sedan så typ vid tre kom vi på att vi ville på birsta city, eller.. Det var jag som försökte locka karro till att hon ville dit.. Och till slut gick hon ju med på det! =) så då ringde vi och fråga min mamma om hon skulle in dit, och det skulle hon och pappa. Så då kom dom och hämtade upp oss hos karro och for in till birsta city. jag köpte ett par jeans. Egentligen for jag dit för att jag skulle köpa en krustång, men jag hittade ingen, så vi for på elgiganten och kolla men där hade dom allt utom en krustång.  Så efter vi hade varit där så skutsade vi hem karro och sen for vi på lidl och sen for vi hem ;)
Och när vi kom hem så bärde pappa upp stereon och jag har höllt på att göra ren den och så. Och nu ska jag gå, hejdå :)

god jul och gott nytt år!

Nu är det inte jul längre.. Bara annandag jul, men det är ju inte samma sak. Det tycker ju alla. Och egentligen skulle jag fara till fjällen idag, men då bestämmde vi att vi skulle fara imorn istället. Och nu har dom bestämmt att vi ska fara på fredag! Så dom kom jag med den braiga idén att jag kan stanna hemma tills på lördag, och mamma och pappa far till fjällen. Och då kunde karros familj hämta mej på lördan när vi ska till deras stuga. Men det tyckte visst inte mamma och pappa var så bra idé. Men den var ju skitbra! Då skulle ju jag få slippa fara ända dit upp för ingenting ju. Jag kommer ju inte hinna göra något där ändå. För då hade vi tänkt att vi skulle fara hem från fj'ällen på söndagen, och då skulle vi svänga in till karros stuga och släppa av mej där. Men det blir ju så jobbigt att åka så mycket bil! Hallå, hjälp meeej. Jag orkar inte fara till fjällen för ingenting.

Igår var jag med linda på dan, vi sjöng singstar och lekte med mobilerna, linda hade fått en likadan mobil som mej i julklapp. Sedan klockan fyra så for mamma pappa och jag ner till ingrid och göran, för att äta och så. Så vi åt och sjöng karaoke och öppnade paket. Av cicci, marcus, jessica och jimmy fick jag presentkort på bikbok på 200 kr. Och av ingrid och göran fick jag presentkort på cubus på 300 kr och en bok. =)


Idag så vaknade jag seeeent :O bara så ni vet. Men jag har varit på birsta idag med linda, jag köpte ett par jeans på cubus. Linda köpte nå smink på pashion. guud vad jobbigt det var att stå och vänta på henne! Hon höll ju på i minst 20 min inne i den där lilla affärn och kunde inte bestämma sej för vad hon skulle köpa. Men till slut köpte hon något, kommer inte ihåg vad.
Också mötte vi claudia där med hennes kompis.  Och lite senare mötte vi johanna b =)


Och jag kom hem för 35 minuter sedan. Tror jag ska hålla på med något jag fick i julklapp nu.

hejdå ! :D


GOD JUL ALLESAMMANS! :D

GODJULGODJULGODJULGODJUL! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

imorse vaknade jag klockan nio, och då smög jag upp och la mamma och pappas paket under granen, och tog en liten titt på alla paket som var mina. Men jag orkade inte bry mej så mycket, så jag gick och la mej igen. Sedan när jag vaknade så duscha jag, sedan så hade mamma och pappa klivit upp och då åt vi frukost. Sedan så for vi in till morfars grav och till farmor. Av farmor fick jag godis, och 500 kronor. =) Sedan så for vi hem och då kom farfar, och då såg vi på kalleanka. När det var slut, så skulle vi öppna paket :D Jag orkar inte säga av vilka jag fick allt av; 500 kr, 1000 kr, sesongskort i backen, 500 kr, marsmallows, tröja, vantar, schampo, pysselsaker, en bok, och jag har säkert glömt nåt. Också så fick jag ett paket av linda och karro, i det var det en kudde och tre par örhängen :) Jag hoppas dom har öppnat sina apket dom fick av mej för nu kan jag inte hålla mej längre.. ja nu berättar jag. Till linda hae jag broderat en tavla mej nalle puh med ett L på, också hade jag gjort en film till henne som heter Filmen om linda. Om ni är hos henne nån gång så kan ni ju be om att få se den ;) ¨Till karro gav jag henne en kalender som man fick typ göra själv, måla bilder och skriva månader och så. Också fick hon en kexchoklad (glömde säga att linda också fick det) och ett papper som jag hade skrivit god jul och blablabla på.. =)
Men nu måste jag ut med lizzy, och sen så ska vi hem till dahlströms och fika och vara där .. hejdå

jobbig rubrik

igårkväll var jag på julfest hemma hos linda, karro var också där och jättemånga annat folk också. Det var julklappsutdelning, det var väl kul ;) Men inte såå kul när jag fick öppna paketet.. Jag tog ju såklart det största. Förresten, så började alla paket på M. Ja, så jag började öppna paketet, och eftersom det kom från familjen henriksson så förstog jag ju att det skulle vara något konstigt. Och det var tungt. 2 kg, gissa vad det var? En påse morötter! kul va?!?! Det önskar ju alla sej i julklapp ;)  haha. Och alla bara skrattade åt mej.. Och det fortsatte och asså det är ju nå regler så att man får ta dom andras julklappar, och jag tjatade på alla att dom skulle ta mina morötter. När allt var slut, så hade jag ju morötterna kvar. Men då frågade Roger om vi skulle byta, morötter mot två marsaller, och det gick jag med på :) Och sen kom det en annan tjej och gav mej två marsaller till, så då hade jag fyra marsaller. Sedan så var det nån som gav mej två chokladkakor som tröstpris till mej för mina morötter, för han orkade inte äta upp alla sina fyra chokladkakor. Sedan så fick jag ta tre chokladbitar av roger. Så, jag vart faktiskt nöjd tack vare dom där himla morötterna ;)
Också fikade vi, och jag linda och karro hade skitkul när vi skulle skrämma ludvig och hans kompis! haha ni vill inte veta vad vi gjorde.
Vi sjöng singstar med, och jag vann över linn en gång, också vann jag över linda en gång. Det var första gången jag vann över linda!!!!! =D=D=D=D=D överlycklig ;)
Också skulle vi göra nån pjäs allihop, jag och karro ville vara flaskor så då fick vi vara det också. Det vi fick göra var att stå där och bli avtorkade och ramla omkull. Linda var hjältinnan, haha jag och karro satt och skrattade åt henne. Jag gjorde iaf det :) Och sen var det två tävlingar, ena var nån sorts blomtävling. Det var ord som det var bokstäver i huller om buller också skulle man placera om dom så det vart en blomma. Och sedan var det nån sorts frågesport tävling som treåringar hade kommit på frågorna. Så då gällde det att tänka som en treåring också ;)

Men nu ska jag fika, och sedan tror jag att jag ska till birsta med mamma. vi syns, hejdå :)

svar på nåt test

Treor som du är mycket kreativa människor, du är talangfull och extremt disciplinerad i det du gör. Känner du dig instängd och inte får utlopp för din kreativitet blir du lätt deprimerad. Du är omtyckt av nästan alla på grund av att din livsglädje så lätt smittar av sig. Du är personen som alltid går omkring med ett leende på läpparna.

Att vara så disciplinerad och kreativ som du kan leda till att du lätt vill kontrollera för mycket när du är bland människor som inte är som du. Din irritation på oliktänkande bör du nog försöka arbeta bort.

I hemmet är du lika disciplinerad, näst intill pedantisk. Den du vill dela livet med får inte vara någon slarvpelle/slarvmaja, då kommer du helt enkelt inte att stå ut.

Livet för treorna regeras av Jupiter. De bästa färgerna för dig är mauve, lila och alla rosa nyanser.

nånting

Samarbete är ett nyckelord för dig med vokaltal 2. Så väl på jobbet som i familjelivet är du en god kamrat och kollega. Du drar dig aldrig för att göra din del av arbetet och du är alltid noggrann i det du gör. Tyvärr har du lätt för att bli stressad och det blir speciellt tydligt när andra har höga krav på dig. Kanske är det för att du är rädd för att misslyckas, det kan i sin tur bero på att du är mycket känslig för andras kritik. Bäst trivs du när du själv får bestämma takten och när du känner att du har allt under kontroll.

Många med vokaltal 2 jobbar i yrken där de får vara kreativa som till exempel musik, dans och teater.

8 december 2007

tjenamors det är jag igen. Hur äre? Själv är det bara bra, kom hem för typ en halvtimme sedan från familjen Dahlström. Jag, mamma och pappa for dit klockan ett idag, för att fira moster som fyllde år, och min kusin som fyller år på fredag. Också drog tiden bara iväg, jag lekte mej Jeff litegranna, och tittade på tv också fikade vi och åt. gottigottgott ;) Sedan så gick jag och såg på julkalendern med jeff. Missade ju imorse, sov till tio.
Sedan så tittade alla på hockey, dåligt eftersom timrå förlorade mot brynäs.
Ellens höfter är iallafall bättre nu. Det är bra :) Hon och Jeff ska komma hem till mej imorn vid tolvtiden, och sen ska vi på julbord på två tallar.

Igårkväll var jag ju på w, jag karro och linda bakade nå konstiga godis/kakor som smakade kola. Jag fattade iaf inte ett dugg av vad vi gjorde, förutom den vassa kniven som jag lekte med och skalade mandlar. asså mandel. Och sen så bjöd jag linda och karro på skalade mandlar. Det verkade som om dom gillade dom, eftersom dom ville ha mer hela tiden. Men jag fick fullt upp, så jag strejkade och skalade åt mej istället.
Också en annan sak som vi gjorde mest hela kvällen, det var att två stycken sprang ifrån den tredje och gömde sej. Haha, kul lek va? ;) Till slut vart man ju slut, av allt sprinandes. typ klockan halv elva eller elva så kom Lindas pappa och hämtade oss. Så när jag kom hem så tror jag att jag gick och la mej, asså jag känner mej helt senil.
 Och idag har jag ju redan berättat vad jag har gjort, tog det lite i förväg, jag har ju en röd tråd som ni förstår. Iallafall när jag gick i ettan och skrev berättelser hade jag en röd tråd, för det fick jag väldigt mycket beröm för. Men, det har ju gått 6 år nu, så nån skillnad måste det vara, åt det andra hållet asså.
Jag har typ lärt mej en ollie nu :) och det har linda med. Vi har ju stått och tränat på drakstaden och kommit på tekniken! Så nu är det bara träning. Förresten, efter julovet så får man ju byta på idrottshögstadiet. Linda och jag tänkte byta till ; boxning på onsdagar och slalombacken på fredagar! Asså gud vad vi längtar till boxningen. Linda berättade för mej att det är värsta hårdträningen där, att man måste göra massa armhävningar och en hel del annat. Det skulle nog vi behöva, iallafall jag.





har gjort ett test typ , länk =
http://cgi.ditthoroskop.nu/se/livstal.htm

dom här svaren fick iaf jag:
 Livsväg 4, den principfasta:
De personer men livstalet 4 är i allmänhet praktiska och målinriktade. Deras behov av trygghet är stort och måste vara tillgodosett för att de skall känna sig bekväma med förändringar. Som beslutsfattare är de med livstal 4 ofta mycket långsamma och måste ha alla fakta på bordet innan de kan bestämma sig.

Du som är en fyra ser nog mycket realistiskt på det mesta. Du är van vid att få anstränga dig för att nå dit du vill och räds inte hårt arbete. Om det är någon som är principfast och har stor självdisciplin så är det du. Personer omkring dig uppskattar dig som vän då du är mycket pålitlig och ärlig. Tyvärr kan du många gånger få svårt att hinna med att umgås med vännerna, du är ju en person som ständigt är i farten.

Många kan tycka att du är lite trångsynt eftersom du är så bestämd i dina åsikter, och du kan till och med uppfattas som tråkig. Det är möjligt att det är barndomen som gjort dig rädd för snabba förändringar. Att se saker ur andra människors perspektiv kan vara nyttigt för dig.



testa du också! Jag tycker det är roligt med tester och frågor och såntdära. Tycker inte du det?

w

tjenamors, snart drar jag till linda och så ska jag, linda och karro fara på w. Idag ska vi baka julgodis, mummsii =)

men ska åka nu, hejsvejs! =D

<3

image9

julstämning! <3

jag råder er iallafall att lyssna på gammal töntig julmusik efter ni har pyntat hela huset, och ska på julskyltning. myysigt! :) först nu längtar jag till julafton. Konstigt va? Vissa personer (ni vet vilka ni är) har längtat till julafton sen i september.. haha, man kan ju säga att jag är lite efter då..

iallafall så var jag på skyttetävling igår. Det gick ganska bra. Jag kom på delad 8 plats av typ 20 stycken. Så då fick jag komma fram och ta ett pris, de var nåån himla grå sak med två gevär på. Också fick man välja ett pris från prisbordet, och jag tog en ahlgrens bilar påse ;) Annars skulle jag vara tvungen att ta en barbiedocka, leksak, färgpennor osv.. Det var inte så svårt att välja iaf. Sedan hade alla andra från wifstavarv åkt hem så jag fick ta alla andras pris också, ska ge dom priserna deras på onsdag när det är skytteavslutning i klubben och vi tävlar mot varandra. När jag hade varit på skyttet, så gick det några timmar till klockan sex, så kom karro och skulle sova hos mej. Vi gick ut på en gång, och tog sparken med oss. Vi åkte till vävland, också kom vi på att vi kunde åka till okQ8, så då gjorde vi det ;D Jag gick in och skulle köpa godis, medans karro stog utanför och väntade med sparken. Aja, först kunde jag inte bestämma mej vad jag skulle köpa, så jag gick ut ur affären och skrek åt karro om hon gillade kolasnören, för hon stog typ 100 m bort, och det gjorde hon men hon ville ha marabou också.
Så då gick jag in igen, och frågade vad en liten marabou mjölkchoklad kostade, och då sa han 5 kr. Också kostade kolasnörena 16 kr, så då sa jag att jag skulle köpa dom. Så då börja gräva innanför täckisarna och försökte få upp mynten, men lyckades inte så bra... så då stog jag där typ 5 min och grävde. Men till slut så fick jag upp dom och karro och jag stack hem. Så då sov hon hos mej då, och åkte hem typ klockan ett. Sedan gick jag ut med lizzy , och sen mötte jag linda  vid hästarna vid klockan tre. Och då gick i på julskyltning, det var int eås bra efterstom det var itne nå många alls om sålde! Det var säkert bättre i stan. Men vi köpte varsin tuta, såna här jättestora som vi gick runt och blåste med. haha , vissa vart nog lite irreterad på oss.. sedan börja vi gå hemåt, och kom på att linda kanske kunde sova hos mej inatt! Eftersom jag skulle sova ensam hemma. Ja, så jag ringde mamma och frågade om det gick bra, och det bra. Vi fortsatte mot lindas hus, och jag fick låna strumpor av henne =)
Också fikade vi lite, och linda paackade sin väska, visstja, glömde säga att hon fick sova hos mej! aja, vi gick hem till mej och nu har jag bloggat på lindas blogg och nu bloggar ja på min egen blogg ;) Ni kan ju läsa på hennes blogg vettja! :D
http://lindahenriksson.blogg.se  ;D
men ska nog gå nu, linda tkr jag är osocial.

hejdå =)