31 maj 2007

idag på skolan så ja, vad gjorde vi? hm.. hhhhhhhhhhhmmmmmmmm. tråkiga inlägg va? SLÖJD hade vi först. linda och jag hade cyklat till skolan i våra superduper snygga flower puff-hjälmar :) det var många som vart aviiiis och undrade vart vi köpt dom. åsså fick vi lite finfina kommentarer också. :) haha :) iaf på slöjden så gjorde jag klart min garnboll, som jag har gått runt och slagit i skallen på folk idag. den är hård som sten! närå, den är mjuk som ett moln. min lilla gulliga garnboll :) den är grå och vit. och har ett snöre så man kan hålla i den med.


29 maj 2007

idag var det elevens val igen. nääääääääääääääääääääj, allvarligt jag pallar inte prata om det.

28 maj 2007

elevens val idag då. från min klass gick jag, hanna f, susanna, linda, hanna m, robin, linus och andré till Tysktorpet. hahaaahhahahhahahah Tysktorpeden. :) näjdå, det är fint där. iaf när det är soligt. x) men det var kul :D jag var mest med hanna f susanna och alexandra i femman. sedan skulle vi göra någon lek ,den var också kul :D man skulle vara två å två. och leda varandra runt i en cirkel. den ena styr den andra genom att hålla händerna på dens axlar åsså gick man. den ena blundar glömde jag säga. jag var med alexandra. när jag skulle blunda så gick vi runt då. och helt plötsligt börja alle att springa! :O jag vart rädd så jag skrek x)





hatar dehära. det känns så piss. pissigt. vrf vrf vrf. jag bara undra.

27 maj 2007

idag är det morsdag. jag ska till farmor nu å förmiddagen sedan så vet jag inte. igår var det sista polar, jag gick med karro, totta, sophie och linda. totta och sophie vann inte karioken, dåligt va? dte var dåligt att dom hade två dansgolv. det är bättre så som dom brukar ha.















du är så falsk. du som ska vara så snäll. och du gör sådär ändå. tänk dej för. men det kan du inte. du bara viskar. och får folk att må dåligt. snart bli du själva djävulen också. tänk dej för. men det kan du inte.




UPPTADERING KL. 17,45

Först åkte vi till farmor. och fikade där. sedan for vi till farfar. och höll på där. jag lekte för det mesta med lizzy x) sedan for mamma å jag hem, lr först så for vi på lidl och sen hem. och nu är jag här :P jag vill skejta, men jag har skickat ett sms till linda men hon svarar inte. jag vet ju vrf, hon har ju inga pengar. jag tror hon har sett det. fast ändå inte, då skulle hon väl ringa? jag ringer henne nu. piiip piiiiip piiiip piiiiip piiiip piiip . ingen svarar . jag ringet henne på moblen dåe.  piiiiiip piip piiiiiip piiiip piiiip piiiip pip. -välkommen till telia mobilsvar. *la på luren.

hejhej linda kan du aldrig ha med dej TELEFON?! jag bliiiiiiiirrrrrrrr HYSTERISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! närå. :) jag blir mjuk som ett moln. nää mjuk som en mjukglass. nää jag vill inte frysa. blabla.
jag vill ju skejta :'( ringer igen. piiiiiip piiip + flera tusen till. inget svar. dom är väl borta nån stans. eller så sitter hon bara där och skiter och struntar i telefonen! :o guuuuuuuuuud vad länge linda skiter :o jag måste ju fråga henne imorron på skolan hur länge hon satt där egentligen. x) hanna f har kommit hem från haaaaaaajk :D undra hur det var där. dom fick sova under pressening, cooooooooooooolt :)


hejdå!

20 maj 2007

Idag vaknade jag kl. 11, då jag trodde att den var 8 ungefär. Min stora hundvalp stog och bad mej att komma ner från sängen och leka istället. "titta, lillmatte rörde på sig! ojdå, hon kommer ner också! JIPPI! jag springer och hämtar min leksak! :D "
måste    gå nu.

hejdå!

19 maj 2007

Skittrött. Har kommit hem från Bike´n fly. Vi åkte dit på torsdagen och skulle vara där klockan 4. Då började vi sätta upp tältet och så. Sedan var det fika. Emma kom med våra kläder vi skulle ha på oss när vi cyklade :D dom hade sytt på blommor på hjälmarna, och sytt lixom grönt tyg som vi skulle ha på oss. aja, kl. 18,00 var det första start. Jag, linda, janine och emma, sk. Flower puff pinglorna skulle åka dådå. så vi ställde upp oss vi starten. Banan var jätte jobbig. men det kula var statiornerna. Jag tyckte det var kulast när man skulle ta varsin takränna och försöka få en boll att rulla så långt som möjligt. Vi hade Cykeldoktorerna hack i häl hela tiden. Men dom kom om oss på sista stationen när man skulle lukta i en massa flaskor. När vi skulle lukta på sista flaskan så lukta linda först. Då tröck hon upp hela flaskan i näsan och skrek - BAJS! det stank ju därinne! xD Vi kom iaf imål som tvåa, vi var ju dom yngsta där också :P Gissa hur lång banan var? den var typ 25 kilometer. visst låter det mkt? :P jag skrev det för det låter mindre med 2.5 mil. x)
Nästa dag for vi och bowla ;p OM jag hade hunnit kasta kulan lika många ggr som dom andra hade jag vunnit. men linda hann kasta en gång mer än mej så hon vann. ANNARS hade jag vunnit :) hahahahahahah x)
Det var innebandycup på kvällen, jag och emma var itne med. Men Linda och janine var med. Linda vart less och hoppade av. Men janines lag vann hela cupen :D Idag var det prisutdelning och FLOWER PUFF PINGLORNA VANN PRISET I BÄSTA UTKLÄDNAD :D så vi fick varsin godispåse. med persikor. :)

13 maj 2007

Egentligen skulle jag tävla idag. Men det vart inte så för jag har haft ont i halsen, men inte nu längre. nu är jag typ bara snorig. Jag vill inte bli dödssjuk till boda x) åååååå, den låten har jag fastnat på! jag spelar den hela tiden på gitarren så jag får ont i fingrarna, jag är beroende av den låten! :o den är så fin. balladen om herr Fredrik Åkare & den söta fröken Cecilia Lind. Den ska Hanna modig totta granlund och ag sjunga på skolavslutningen, om vi inte ändrar oss. imorn ska vi på klassresa :D wiiiiiie, :D:D men snart är det över! :/
 
palla.



JAG OCH LINDA KAN ÅKA SKATEBOARD :D:D:D:D;D guuh, vad kul det är :) jag kan svänga också :)  vad kul det blir när linda får en egen :D Då kan vi åka runt lite överallt och bara stajla xD haha, närå, vi ska ha kul :)

på boda borg ska jag sova i samma rum som totta och hanna. åsså ska jag gå runt där med; hanna f, sussa, karro och linda :)

kl. 16 ska jag vara på skidavslutning uppe på timrå sok. jag kmr inte får ngt pris, för jag har inte tävlat ett dugg i år. förresten har jag slutat i skidor för jag har astma så jag kan inte andas när jag åker. irreterande.

HEJDÅ

9 maj 2007

Musikalen gick ju asbra. Det var en vecka sen nu, och idag fick vi fika på musiken avv Sibylle för hon tyckte vi var så bra :) Hoppas alla andra tyckte det också. Men typ 90% som har sett den har sagt att den var kul, dom andra har väl inte sagt nåt alls. Jag var lärare. aja, palla prata om det nu. Jag har gjort det i åratal, man har tänkt på den hela tiden.  Nu vill jag lägga den bakom mej fast det var kul.

Skolan.

Vi ska på klassresa till Boda Borg på måndag. Där ska vi gå på måndag, sova över, och gå på tisdag igen. Sedan far vi hem. Plus att vi har beställt att en tant ska skrämma oss på kvällen. hur kan man beställa att man ska bli rädd? jo vi kan allt i vår klass. Om vi jobbar ihop kan vi göra nästan precis vad som helst.  ni förstår säkert.


Ingen rubrik.


Just nu skriver jag en låt. sudd sudd, skriv skriv.

En del saker har jag märkt. Jag vill skriva en låt om livet. Om vad som är bra och vad som är bad.

Jag trodde du var as schysst. Det var du också.

Jag trodde aldrig jag skulle gilla det. men det gjorde jag visst.

Jag trodde det var slutet. men det var bara början