30 april 2007

Varje dag är ett nytt äventyr..

Jag kom hem från lägret idag, det har varit kul, för jag har lärt mig något nytt. Det är majbrasa ikväll, och jag är dötrött. Kommer nog inte stanna så länge.. Köpa en lott eller två, vet inte. PÅ ONSDAG ÄR DET MUSIKAL!!! :O:O Hur ska vi klara det? Tänk om något blir fel? Tänk om scenarbetarna vägrar plocka av scenen? Tänk om allt blir sämst? :| Men det ska bli bäst! Dom ska älska att plocka av scenen! Och vi ska klara det! :O

Nog om musikalen. Början och slutet på dagen. Eller palla berätta om dagen. x)
Imorron är vi också lediga, dom flesta är väl det. Vad skaman hitta på då? :o Kanske något kul kanske :D Om det finns något här i timrå. Jadå, det finns det. Mkt. Som inte är upptäckt. Än.

Vi får väl se vad som händer imorron, skriver nog då, om inte så har jag inte kunnat eller orkat. '

Jag vill på skolan och bara köra igenom musikalen och alla ska kunna replikerna, det ska sitta som smort. Hoppas jag..


bye!


27 april 2007

hos johanna b nudå, dom flesta sitter i soffan och tjafsar om vem som filmar x) och moa sitter och tittar när jag skriver :P vi har hoppat studsmatta, ätit, pratat, tele och en massa.. :D imrn far man iväg då, kul hoppas jag :P lallalla, men nu går alla ut och in, och jag ska snart hem. :/  HON STRSSAR MEJ!

26 april 2007

rolig dag på skolan då :D första timmen hade vi syslöjd, och jag håller på med min väska :) hanna och jag har jag nästan likadana, men en sida är olika färg. hennes vart klar idag, men jag får min om tre veckor kanske :) iaf, på varje rast så har hanna f & hanna m och jag tränat på brännboll, åsså har vi spelat med femmorna, på rasten asså. nästa timme kärdevi nån kul lek, man skulle hitta ett så långt ord som möjligt, o9c få så högt som möjliga poäng x)    placeringen;
1 Hanna F & Hanna M

2 Bubbas & Kent
3 Isabelle, jag! xD

Lunch sen då. dte vart, vad vart de? :O Ris och nån köttgryta tro jag. :P dte var faktiskt gott. brännboll på rasten. tredje timmen så baka vi sockerkaka!!:D::D  Smeten var inte god :S:SS  och hanna m och jag åt absolut ingen smet alls. och vi gegga inte heller. rast; brännboll. fjärde timmen; vi åt en sockerkaks bit var :):) sen så körde vi oä. :P enda lektionen på hela dan x) förutom syslöjd och leken då :P sen slutade vi. linda och jag hade cyklat till skolan, men linda for hem vid lunch :( tänk om hon inte ska praoa imrn?! :'( BUHU! då går jag till skolan ist. :( men hon måste! .. hanna m gick med mej hem från skolan då :) vad hon var snäll :D men vi var inte hemma så sent, jag avr hema tio över  3. åsså ska jag på träning sen. och nu vill jag gå ut :P


bye!


23 april 2007







hejhejhej :):):):) x)X)X)X)X) jagär glad men vet inte vrf :D:D:D::D:D:D::D:D:D:D HIHIHIHI! :D:D:D
jag vet, jag är konstig. men jag är sååå glad :X:D:D:DD hahhahhaha x) heeeeeeeeejdå! :D::D:D:D::D:D

22 april 2007

I just want to say that  you are wonderful





hej igen ;) Kom hem från fjällena idag igen då :P Undra vad som har hänt här hemma då? :^) ingenting.
nu har jag faktiskt börjat längta till skolan :O det beror nog på att jag vill spendera så mkt tid som möjligt med min knäppa klass :):) vi är ju lite knäppa, men det har varit en underbar tid kan vi säga x) snart skils vi.. :( NEJNEJNEJ jag vill inte lämna min klass!!! guud vad jag kmr gråta på skolavslutningen, fast ändå inte. jag kommer inte gråta men någon tår kommer säkert falla. buuhu :'( ajuste, dte är ju gympa imrn. måste ju packa xD Också måste jag göra ngt annat. kan inte avsölja det här, men jag tror att några iaf kmr få veta vad. ajabaja, fråga inte!

bye! jag vill inte skiljas från er! :'( :( :( :/ :/


13 april 2007

Kom hem från fjällen igår kväll då. lr natt rättare sagt x)  i fjällen har det inte hänt nåt speciellt iallafall, har åkt längdskidor och slalom. Och över till åre en dag också :) men jag köpte inget, bara en glass x) I backen var det mkt folk, fast mest småbarnsfamiljer så det fanns ingen jag kunde gå och prata med som jagh sedan kunde åka med xD Nu är jag iaf hemma i huset igen, men ingen har tid att vara med mej :'( fy vilka oförskämda vänner jag har xD nejdå, jag bara skoja :) Men alla hade ngt att göra idag iaf. men inte jag.. Så därför sak jag gå ut och gå nu, den där svängen runt hela alltihopa ;P  hoho, kan ingen hitta på ngt som att vara med mej? :) lalla (8) ... solen skiner, varmt ute :) iaf varmare än i fjällen :D:D ;) DU SOM SER DETTA SKA RINGA MEJ OCH VARA MED MEJ! hihi, jaga äger :)

bye!

1 april 2007

hjääääälp! jag bröt armen idag :O det var när jag skulle gå och sätta mej i bilen så halkade jag på isen och bröt armen, så då fick jag ha ont ända tills vi kom till östersunds sjukhus :O och  där sa dom att de var en sådan allvarlig bryta armen situation att jag kunde avlida :O fattar ni? JAG KUNDE DÖ! Då var dom tvungen att ta bort armen och sätta dit en plastarm, så nu sitter jag och skriver med min plastarm, häftigt va? :D och plastfingrarna kan man röra på också x) fast man har ingen känsel, så du kan slå mej så hårt du vill, fast bara på armen förstås x) pappa provade till och med att köra över min arm, och det kiklades :D så han gjorde de flera gånger :D:D haha, och jag låg där på backen och asgarva när pappa körde över min arm flera gånger! :P Förresten, så dog jag inte, eftersom läkarna sa ju att jag kunde dö. men ni måste bara se armen, den är sååå cool liksom! (a)
aja, det var ju allt häftigt som har hänt idag då :P undra vad som kmr hända imrn? :) mitt liv har blivit en stor cirkus lixom! :D


bye!









aprilapril din dumma sill, jag kan lura dej vart jag vill! :D:D


30 mars 2007

hihi, giiissa hur länge sen jag skrev? :) hela 18 dagar sen :O iaf så har jag varit med hanna f idag och det var kul :) efter det så kom susanna och då for vi till en teater som linda h och karro w var med i :D den vsr jättebra för man skratta hel tiden :) dom var jättegullig, för karro var lilleskutt och linda var nasse :D också fick man ge pengar i en hatt så dom fick en tia av mej ;)