12 mars 2007

sju års otur, eller?

min "discokula" hade tappat två små såna där speglar, och en av dom gick sönder. Nu är jag less på den dära discokulan, nu vill jag ha bort den.
en sak som jag stör mej på är att alla vill vara som dom andra, ingen kan vara sej själv oc hdet gör bara livet ännu tråkigare. våga vara annorlunda! det är vad våran värld behöver tänka på för att vi ska leva lyckligare. inte för att jag är någon livexpert. nu skriver jag bara. bryr mej inte om vad jag skriver. tar inte bort någonting. om du kommer och klagar på vad jag skriver så läs inte. det är ju bra att inte vara som alla andra. inte göra som alla andra. inte se ut som alla andra. inte klä sig som alla andra. osv..

jag tycker att det är kul att vara med sånna som är sig själva, och inte tänker på att dom kanske gör bort sig. dom är så rolig.. nu är jag för det mesta svartvit. försöker jobba på att bli färgglad. leva i nuet, även om det kasnke inte är så bra alla gånger. vi får se hur det går.

bye!


10 mars 2007

Förra fredagen följde jag med therese  till hennes stuga. Det var jättekul :D Vi åkte slalom på lördagen, måndagen och tisdagen.För på söndagen hade vi vilodag, och på onsdagen skulle alla fara hem. MEn istället för att åka med therese och hennes familj hem kom min mamma och pappa och hämta mej där. Då for vi till våran husvagn in the biggest huså :) Det  var så bra sparkväder, så jag gick ut med Lizzy och kolla om det fanns någon saprk som man kunde ta någonstans som var leedig. (jag är ingen tjuv, det finns sparkar där som det står HUSÅ LOKALTRAFIK på). Men jag hittade ingen :/ Desperata jag som absolut skulle ha en spark for med pappa i bilen några mil och leta efter en >< men ingen spark.. på torsdagen åkte jag slalom med charlotta i Trillevallen :D Det  var också jättekul (Y)  När jag kom hem gick jag ut och gick med Lizzy igen, och som på beställning stog det en spark och väntade på mej i diket :O:D  Så den tog jag och lunkade hemåt. Men det dåliga var att den var trasig. Så nästa gång vi ska till husvagen ska vi ta med något som kan laga den :P Nu orkar jag inte skriva mer xD Bara att jag just nu sitter i bilen på väg hem och skriver blogg, som ni säkert förstår.

eye, no bye!