hahahha

kul

therese granlund!

här kommer jag :D haha närå , du får vänta tills jag har ätit middag :) men sen så kommer jag :D haha.

är tvungen

att få skriva, jag har ju inget annat att göra. Asså det är så mycket som man önskar ska hända, men inte kan hända. jag vill bara vara din vän, men vad vill du ? var jag bara där för ett tillfälle ? bryr du dej inte om mej nu? man kan ju alltid vara vänner. man kan ha kul ändå. man kanske tillochmed blir bästa vänner. men man måste ge varandra chansen! visst, om du inte vill så.. men jag vill iaf vara din vän.

tjolahoppsan spöket!

haha, jag tittade på alla mina filmer på mobilen, åsså på en så sa jag ; tjolahoppsan spöket!    haha, jag tyckte det passade in nu när det snart är halloween. Jag har varit och handlat idag; men ni får inte veta vad.. ( en hemlis tills på lördag )  =)
guud, vad kallt det har blivit på dagarna. Och man kan inte tänka sej att snart om  nån månad så kommer det vara vitt ute varje dag! :O
försöker nå hanna f nu.. men hon svarar inte varken hemma eller på mobilen.. =/
förresten så målade jag idag. byrån, ramen och, stolen. Så nu står dom sakerna nere i källaren och håller på att torka. Jag ska kanske få ett rum nere i källaren! =D=D=D=D=D=D FATTA VA KUL! men inte förräns minst ett år.. Men ändå skitakul! =)
har inte så mycket att skriva.. mer än att jag fyller år snart :) om, 6 dagar!!!!!!!!!!!!
hitta på någoot? =) ring isf! eller snacka på msn eller smsa..

ska dra =) hejdå!

hej

jag har nyss fikat iallafall. så nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag måste prata med Karro om halloween partyt. För jag måste nog börja bjuda folket nu, det är ju, hm, måste räkna.. fem dagar kvar. och typ ingen vet om det! förutom karro och linda och alla andra som har läst min blogg. Karro smsade mej nyss och frågade om det var helt säkert om jag skulle ha på lördag. Och jag svarade Helt klart. =) Hon och Linda skulle hjälpa mej att planera.
så, jag måste nog städa rummet , och hela huset.. Och fara och köpa saker , typ sånt man äter, åsså ska jag nog på barnens hus och kolla på pynt :D haha !
men nu sa karro åt mej att tänka på allting man måste tänka på .. =/ jobbigt. hon sa åt mej att typ börja planera.. så då måste jag väl göra det också!

hejdå =)


design =D

haha vad tycks om utseendet på min kära blogg? =) kommentera vettja! :D hihi har sutte å fixat och trixat ett tag nu, och tkr det börja bli klart nu =)
iaf så har min dag varit dryyyg ;) vaknade typ halv elva, och då gjorde jag? fikade. sen gjorde jag typ ingenting, och efter nån timme så gick jag ut med lizzy i skogen. Sedan satt jag vid datorn och hade tråkigt. Också loggade linda in på msn, så jag frågade om jag kunde vara med henne efter jag hade ätit, och det kunde jag. Så då åt jag, och sedan gick jag hem till linda =) vi satt vid datorn ett tag först, vad gjorde vi på datorn egentligen? vi pratade med karro typ :p  sedan så gick vi ut, vi gick över till edsgården, och sen gick vi ner till OKQ8 . då kollade vi på klockan, och tyckte den var mkt så då gick vi hemåt =D haha. men kul ;)  på vägen ner så gick linda och sjöng.. vi hade värsta dramatiskt. asså roligt dramatiskt, eller vad man ska kalla det :D haha. men rätt vad det var så fick jag världens hemskaste känsla :| asså, jag fick en oändlig hosta, den påminde om öknen ? x) åsså fick jag skitont i halsen, åsså börja ja hosta igen! asså hemskt det var!!! men jag hade halstabletter i fickan ^^ så jag tog upp en. öppnade papperet, och skulle typ ( haha) klämma ut tabletten ut pappere :D åsså fatta man väl vad som hände.. den for på backen och gick i bitar =( så då fick jag ta en ny.. och sen fanns det bara en kvar.. =/ sorgligt vaaaa? :O

aja, ska försöka gå å lägga mej nu =) är ju ganska trött för en gåns skull..  säg till om ni vill hitta på nåt på dagarna =D

hejdå :)

godmorgon :)

hejsan! :) jag vakna nyss, fast det var lizzy som kom och väckte mej (min hund) =)  Måste nog gå ut med henne nu så hon får, ja..
Vad ska man göra idag då? Jag skulle vilja gå på stan. Men typ alla har varit där redan känns det som =O Jag vill gå där med någon som inte har gått där... Fast jag har inga pengar ioförsej, men jag vill se hur det ser ut nu! Dom har ju öppnat nya butiker där också.
Eller så kan man vara med någon kompis, om någon har lust. =)
aja men karro å jag pratar om bowling nu.

hejdå

polarlördag :)<3

jag köpte ett par nya jeans på birsta idag :D jag hade dom på kung-polar. asså polar är ju bäst :) Näst efter mina kära vänner då. Jag gick mest med linda karro totta och emma :) Johanna ändrade sej, hon skulle inte gå.. =/
har inte så mycket att skriva nu, förutom att den här gången på polar var den bästa på en lååååång tid :) längtar redan till nästa.. de är på en FREDAG :O polarfredag!!! den 23 nov, och då har jag fyllt år :O Jag fyller år om en vecka och två dagar :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) på en tiiiiiiiisdag. jag kommer ihåg att det var äcklig mat.. så jag har bestämmt att vi ska äta ute :) inte för att ja har sagt det till nån, men det är ett skäl till att läsa min blogg =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)
ska nog gå å sova snart.. klockan är tjugo över ett. OCH DET ÄR LOV! men jag vill ha SOMMARLOV ;| bläääääääää!!!!!!!!!!!

hello

mm detta är min upptadering, säger vi.. aja. men jag ska ju somsagt dit imorgon med elin. nån gång. x) och på kvällen ska jag på polar. men palla

hejdå

birsta imorn då!

japp jag ska på birsta city med Elin :)  Nu ska jag fråga mamma om vi kan åka med henne in..

upptaderas snart :D haha

------

bloggberoende

asså,

börjar jag bli aktiv på min blogg nu? ingen aning men det beror nog på att jag inte har något annat att göra.
jag vet, vi låtsas som att jag är jätteaktiv på min blogg och bloggar flera ggr per dag, vi får se hur det går :D kanske bloggen blir lite intressant? ;D
Kan inte mamma vakna snart.. Jag måste fråga henne om jag kan gå på birsta city med Elin Backlin.. :) Alla affärer har ju värsta rean!
Kan ingen kommentera mitt galleri på lunar? (a) jag heter isabelleO_o  , fast jag vill byta namn men jag vet inte till vad. ett förslag ; dinIdol           är de bra? :D men då tänker man ju på programmet Idol.. och det suger ( enligt mej ).
aja skriver mer sen när jag fått veta om jag kan gå på birsta med Elin.. :)

......

jag vill ha sommarlov, inte höstlov..

förresten så ska kanske jag gå med elin backlin på birsta city imorn. Ska fråga mamma, jag skriver sedan om jag ska eller inte :)

ännu ett inlägg idag.

ja, vad ska man göra när man inte har något att göra?! Jag sitter och läser andras bloggar. Eftersom dom flesta av mina vänner har slutat blogga, blir jag tvungen att läsa andras bloggar, (folks som jag inte känner) . Det är faktiskt rätt så kul, att se hur deras liv ser ut! Vissa skriver flera hundra rader varje inlägg, vissa skriver någon rad bara.. Hur mycket skriver jag egentligen? Jag brukar aldrig skriva flera hundra rader iallafall. Men skitsamma. Jag skriver väl hur jag vill. Just nu skriver jag bara för att jag fick lust till det, och för att jag inte har något annat att göra. Men imorgon ska jag stämpla mej frisk igen, har jag bestämmt. För jag vill inte gå miste om ett härligt höstlov.. Undra hur det var för Linda på drakstaden idag, första gången för henne utan att jag är med! Igår var hon inte så glad över det, för hon skrev inte så fina ord ska jag säga.. Men det var nog kul ändå. Att åka skateboard menar jag..
När mamma kom hem förut från Birsta City så hade hon en present med sej. Jag trodde att jag skulle få den när jag fyllde år, men jag fick den på en gång. Det var från glitter, ett deadem..
Asså piss vad jag saknar laggarberg! Jag saknar våran klass.. Och lärarna (kanske inte vissa men ändå). Mange har ju börjat där igen. Avundsjuk man blev då.. Jag kommer ihåg på roliga timmen i sexan, då kom Mange och hällsade på oss. Det var den bästa roliga timmen på länge då, kommer jag ihåg.
Jag vill på birsta city! Tror jag ska fara dit imorn eller på söndag. Vi får se, men dom flesta butikerna har ju typ öppningserbjudanden nu. Då var jag väl tvungen att bli sjuk? spela roll vi säger att jag är frisk.
Jag blir så avundsjuk när folk heter typ ; UTE!  på msn!  jag vill ju också ut och va med kompisar. men ska gå nu,

hejdå :D:D:d

26 oktober 2007

asså hur orkar man blogga flera ggr per dag? det finns ju dom som gör det! det skulle aldrig jag orka. Kanske, för att jag inte har så mycket att skriva, speciellt inte nu när jag bara är hemma, tittar på tv och är sjuk. Eller jag kanske ska skriva alla program jag tittar på? Näe, det blir nog fööör jobbigt. Det är värsta trist att bara vara hemma hela dagarna. Jag vill ju vara med mina kompisar! :( Också missar jag drakstaden idag, PISS! jag som ville bli frisk tills idag så jag fick åka dit! För jag har inte åkt skateboard på 1½ vecka nu, hemskt! Och, ett till minus är, att nu är det novemberlov ( ett plus för själva loveet men, ) nu måste jag vänta 2 veckor till innan jag får åka skateboard på drakstaden! ioförsej, man kan ju åka dit när som hellst typ, men det kostar ju pengar. =/ Jag ska byta bort drakstaden på onsdagar, till badminton. Så då har jag badminton på onsdagar och drakstaden på fredagar. Inte för att jag är så bra på badminton då men men.. Det kommer säkert bli kul, hoppas jag.
aja, så här har min dag sett ut iallafall ; vaknade klockan 10, drack förskylningsbrus och klev upp. Mamma for iväg till birsta city med sin kompis. Jag klev in duschen, duschade (konstigt va?) och sedan klev jag ut ur duschen :O efter det åt jag frukost, mina specialare :) Det är såhära tunnbröd, också brer jag smör och lägger på ost. Sedan så viker jag ihop brödet, och lägger in i micron på 45 sek. Gott! och det blir ännu  med apelsinjouce till :D mumsfillibabba..
Imorgon är det polar. Jag vet inte om jag ska gå, men jag hoppas det iallafall. För jag viiiillll.. Också innan det så ska vi på middag och min faster klockan fem.
Nu är det inte så länge tills jag fyller år :O Jag fyller år den 6 november :) och Johanna fyller år den 3 :D på halloweeeeen.. :| Jag har faktiskt fyllt år på halloween en gång! (a) Men då vart jag ledsen för då fick jag inte gå på bus eller godis för jag skulle få främmande.. :/ men presenter är roliga. Jag vet inte vad jag önskar mej!!! Jag vill ha ett halloweenparty men det är så mycket att fixa! Om jag ska ha det så behöver jag nog hjälp med att planera allt. Asså jag har ju kommit på värsta bra idén ju, att då så ska det vara en frågeslinga så man måste gå upp i skogen :O men undra hur många som kommer våga det?! Men man blir tvingad.. Hallå, kan ingen hjälpa mej med att planera? kontakta mej då :D det skulle vara snällt :)
Jag ligger nog jättelångt bak i skolan.. Jag har nämligen inte tagit hem ett piss. Förutom min månadens bok då. Efter lovet måste jag ta hem värsta mycket och plugga på. =/ Jobbigt , jobbigt..
Jag vill på bio nån dag.

hejdå :)

mellanslag raden ut

vad ska man säga? sjuk? de vet ni redan, ni som läste mitt förra inlägg. tråkigt ska ni veta!
jag har inget att skriva.. =/ det står stilla i mitt lilla huvud just nu. Min matte/no grupp har bytt till teknik nu. Madde säger att det är sämst typ.
hallå, sms mej? det är faktiskt rätt tråkigt att vara hemma och sjuk!

image3
förresten så var jag och linda till merlo slott i söndags :Dimage4image5
x)
image6
hanna forsberg :)
image7


hejdå :)

23 oktober 2007

nu är man sjuk då. gaah det är inte skönt inte! kan inte prata, åsså känns det konstigt när man andas.. =/  jag vaknade klockan 5 inatt, och kunde inte somna om för jag hade SKITont i halsen, så då klev jag upp och drack förskylningsbrus. Sedan gick jag och sov igen. Typ klockan halv åtta kom mamma hem, så viskade jag till henne (jag kan ju inte prata pga halsen) att jag inte kunde gå på skolan idag. Så då ringde hon till skolan och sa det. Sedan gick jag och la mej igen, och vaknade halv tolv! Fatta trött jag måste ha varit. Men jag måste se till att bli frisk till polar på lördag. För jag vill verkligen gå! Tänk, snart fyller jag år också :o Men jag vet inte vad jag önskar mej.. typ, eller jag vet inte.. Jag blir hemma från skolan imorgon också. =/
Undra vad alla gör precis just nu? x) Jag sitter iaf vid datorn och lyssnar på musik, bloggar.
Jag ska byta bort drakstaden på onsdagar. Jag tänkte byta till badminton, undra om det kommer bli kul?
Men jag vill bli frisk igen... Det är tråkigt att vara sjuk. Men har inget mer att skriva nu.. smsa mej! ring inte, det är ingen bra idé för jag kan inte prata.
hejdå! (:

9 oktober 2007

hejsan! :) idag vare skola igen. och på tisdagar har ju jag sovmorgon! :D sköööööööööönt ! iaf, igår var ja på bio! de var ja, karro, linda å tellan ;D ´kul de var då! ja å karro kastade popcorn på linda å tellan :) vi såg på underbar och älskad av alla. den var lite långtråkig. men ändå bra på nå vis.  de handlade om att de var en tjej som sökte jobb typ, åsså fick hon nån roll i en film elller teater. åsså vart de nå trassel, typ hon sa att hon kunde arobik, men hon kunde inte de egentligen, men åsså skulle hon göra nå skitsvårt. då gick de inge bra för hon, för då var hon tvungen att lära sej sakerna på jättekort tid.
palla prata film


vi hade slöjd idag också. ja stickar lovikavantar. de är tråkigt.. jag längtar tills dom blir klar. tänk om dom skulle va klar nästa gång jag kommer dit, gu va kul de skulle va! :D hah .
hallå de är jättemånga som har gympa på tisdagar, men inte jag.. ja vill åxå ha på tisdagar! men ja ha slöjd istället då. ingen matte eller no idag då :) härligt härligt. matten har börja blive skitasvår! :o jag är iaf på ett kapitel som är jättesvårt. de var nåt om ekvationer .. fattar nada! åsså om 2 veckor äre ju prov på kemin! komme inte gå nå bra för mej då.. asså de är såhära frågor, som vad är de och vad är de som man ska svara på. också vet man vad det är, men man kommer inte på nå ord som man kan förklara de med! och jah har ingen bok att läsa på svenskan.. jag vill läsa Den Äldste, men de verkar inte som att ja får låna den av varken sussa eller hanna.. :/ x) får väl ta nån lättläst bok som jag har sen jag var liten :) haha! :D
undra om ja har skrivit i mitt förra inlägg att jag har städat storskåpet? om jag inte har gjort de så skriver jag de här då. men nu äre redan skrivet så spela roll.
jag var med linda idag. när jag satt å åt så kom hon hem till mej. vi satt vid datorn, å la upp bilder på våra gallerin! :D kolla å kommentera! :) dom är värsta kung. när vi hade sutte vi datorn ett tag, så gick vi ut. kuligt kuligt :) jag filmade mest ;) å linda är min filmstjärna! :D vi har bestämmt så här ; att jag filmar , å hon är skådis. å då gör vi värsta filmerna! de kommer bli kul! :D när vi gått ett tag så skulle linda hem, å då gick ja hem också. åsså förresten så ska linda kanske sova hos mej imorn. inget säkert, hon skulle fråga sina föräldrar.
imorn äre drakstaden! :D linda har bytt ju, så hon har drakstaden bara på fredagar. men jag ska ha kvar drakstaden på onsdagar! eller ja vet inte.. men de är kul!
hoppas de är folk som läser min blogg.. kan ni inte skriva i kommentarer att ni har läst? :D om ni inte fattar va kommentererna är nånstans så är det på ord!

7 oktober 2007

hej, visste ni en sak? jag har varit på utställning med min hund lizzy både igår å idag x) fast jag gick inte med hon nån av gågerna. igår gick mamma med hon, det gick jättebra. de var en inofficiell utställning. lizzy vart BIR (bäst i ras), sedan gick hon vidare til bäst i grupp. då vart hon BIG R(bäst i grupp reserv). det gick iaf bra tyckkte vi :) idag så fick vi en handler, hon hette monica. hon var slitduktig! lizzy stog värsta fint då. hon gick vidare en gång, sedan åkte hon ut. men de var ju sån stor konkeranns! :o
det känns som om de finns hur mkt som hellst att blogga om. jag har fått en ny dator :) den är skitbra tkr jag. åsså i fredags klippte jah mej. sneluggg. och typ toppa håre, å litelitelite uppklippt. inte nå mkt bara så ni vet. liiiiiiiiiite. x)  imorn äre skola igen då. jobbigt! å vi har läxa i SO! man ska kunna berätta om en naturkatastrof muntligt utan papper :o det kommer gå kasst för mej.. :(  :|
haha och vår engleska lärare glöömde å ge oss läxa i onsdags :D:D:D:Dhhahaha loooooser! :) ska städa nu, byyyyye! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D::DD:D (städning = :| :| :| :| :| :| :| )

hejdå :)